Website Guidebook

15 fouten op een website waardoor je klanten en omzet misloopt

Fouten zijn er om opgelost te worden. En dat laat ik je zien in dit guidebook. 

Ik beloof je emailadres veilig te houden. Door het guidebook te downloaden geef je toestemming voor inschrijving op mijn e-mail lijst. Uiteraard kun je jezelf altijd uitschrijven. Check de privacyverklaring voor meer informatie.

Auteur foto
"Praktisch en duidelijk uitgelegd. Door een paar simpele aanpassingen merkte ik binnen een aantal dagen al verschil."
Monique van as

Dit guidebook:

1.

Laat jou zien welke essentiële elementen van jouw site waarschijnlijk een fout bevatten.

2.

Zorgt ervoor dat je deze fouten gaat herkennen.

3.

Vertelt jou welke oplossingen je kunt toepassen en hoe dat je hiermee jouw website verbetert.

4.

Maakt jouw website beter waardoor je de juiste websitebezoeker aantrekt.

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die als ’thuis komen’ voelen. En ook daadwerkelijk conversie opleveren.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met websites kan ik jou exact laten zien WAT er online goed werkt (kennis), HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt. (psychologie). 

In dit guidebook ontdek je o.a.:

Dit guidebook is gratis te downloaden

Wil je de ‘magie’ van goede afbeeldingen, witruimte en een contactpagina ervaren op jouw website? Download dan nu dit gratis guidebook!