Gratis Guidebook

15 fouten op een website waardoor je klanten en omzet verliest

Jouw website is slechts één van de miljoenen op het internet. En ik kom ze op elke website tegen. 15 fouten die gegarandeerd leiden tot het verlies van klanten en een afname van je omzet.

Gelukkig zijn fouten er om opgelost te worden. En dat laat ik je zien in dit guidebook. Ontdek de fouten op jouw website, los ze vandaag nog op en haal meer klanten uit jouw website.

Ik beloof je emailadres veilig te houden. Door het guidebook te downloaden geef je toestemming voor inschrijving op mijn e-mail lijst. Uiteraard kun je jezelf altijd uitschrijven. Check de privacyverklaring voor meer informatie.

Dit guidebook:

1.

Laat jou zien welke essentiële elementen van jouw site waarschijnlijk een fout bevatten.

2.

Zorgt ervoor dat je deze fouten gaat herkennen.

3.

Vertelt jou welke oplossingen je kunt toepassen en hoe dat je hiermee jouw website verbetert.

4.

Maakt jouw website beter waardoor je de juiste websitebezoeker aantrekt.

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die als ’thuis komen’ voelen. En ook daadwerkelijk conversie opleveren.

Met mijn opleiding aan het College of Multimedia in Amsterdam en mijn achtergrond in het ondernemerschap ben ik de aangewezen persoon om jouw online activeiten naar een hoger niveau te tillen.

Ik heb een focus op de hippische branche en werk samen met professionals zoals Gisella Bartels, Anneke Hallebeek en Malene Nootenboom. Maar ook vele ondernemers buiten deze branche weten mij te vinden en mag ik helpen hun online zichtbaarheid te vergroten.

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.