online Webinar

Gratis masterclass

Je weet dat een website van essentieel belang is voor jou als ondernemer, maar je bent er klaar mee dat je geen resultaat ziet uit jouw website. Je wordt moedeloos bij de gedachte dat je eigenlijk een blog zou moeten plaatsen of jouw aanbod er anders op wilt zetten. 

Wil je ontdekken hoe je meer bezoekers naar jouw website trekt en ook omzet in leads? Geef je dan gratis op voor mijn online webinar waarin ik meeneem op de klantreis van een websitebezoeker. 

Het kost je 1 uurtje van je tijd en ik beloof je na afloop een concreet  stappenplan waarmee je de klantreis van jouw websitebezoeker in kaart kunt brengen.   

Ja, ik neem graag deel aan het webinar op dinsdag 16 januari, 20.00 uur.

Ik beloof je emailadres veilig te houden. Door je in te schrijven voor dit webinar geef je toestemming voor inschrijving op mijn e-mail lijst. Uiteraard kun je jezelf altijd uitschrijven. Check de privacyverklaring voor meer informatie.

Author picture
"Door de klantreis in beeld te brengen voor mijn websitebezoeker wordt alles zoveel logischer!"
Lonneke

Deze masterclass:

1.

Laat jou zien welke 5 stappen jouw websitebezoeker doorloopt in zijn klantreis.

2.

Brengt de rol van jouw website in de klantreis duidelijk in kaart.

3.

Vertelt jou welke voordelen het geeft door de klantreis van jouw bezoeker in kaart te brengen.

4.

Geeft jou een concreet stappenplan om zelf met de klantreis van jouw bezoeker aan de slag te gaan.

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die als ’thuis komen’ voelen. En ook daadwerkelijk conversie opleveren.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met websites kan ik jou exact laten zien WAT er online goed werkt (kennis), HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt. (psychologie). 

Na deze masterclass weet jij: 

Dit webinar is gratis te volgen

Wil je de ‘magie’ ervaren van een klantreis die duidelijk in kaart is gebracht? Schrijf je dan nu gratis in voor dit webinar op dinsdag 16 januari om 20.00 uur.  

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.