Bedankt voor de aanvraag!

Het Ebook wordt naar jouw mailbox verzonden!

Kom je er zelf niet helemaal uit?

Dankzij mijn focus op WordPress websites en alles wat daar aan vasthangt én met mijn achtergrond in het ondernemerschap, ben ik de aangewezen persoon om jou online verder te helpen. Ik zie kansen op alle mogelijke manieren en neem jou graag mee in mijn enthousiasme. Van origine ben ik van boerenafkomst en heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door eerlijk, direct en zonder moeilijke termen te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘aha, werkt het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we beiden open en eerlijk zijn, we veel sneller een waardevolle relatie opbouwen. 

In een paar jaar heb ik een methode opgezet die ervoor zorgt dat ondernemers zelf met hun website kunnen werken. Naast dat ik websites bouw in opdracht, begeleid ik ook ondernemers op hun online avontuur. Bij online ondernemen komt namelijk nog veel meer kijken dan enkel de website. Bij mij staat altijd de persoon en het vertrouwen in elkaar centraal. 

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem.