Portfolio

Waar ik trots op ben

Vanaf 2018 maak ik websites in opdracht. Hieronder vind je alle projecten die ik heb mogen maken. Komt jouw verhaal, jouw nieuwe website hier ook bij? 

Valerie's Feet & More

Valerie van den Hout runt in Chaam haar eigen pedicure-, beauty en haarsalon. Ze begint binnenkort volledig voor haarzelf en wilde daarom goed vindbaar zijn op internet. Ze kan de site eenvoudig zelf bijhouden, wat bijvoorbeeld makkelijk is met wisselende tarieven en diensten. 

Uphill Stables

Dressuuramazone Joyce van Opbergen traint onder haar bedrijfsnaam Uphill Stables dressuurpaarden, brengt ze uit op wedstrijd en geeft dressuur instructie. Zij wilde een professionele uitstraling en makkelijk paarden op de website kunnen plaatsen. 

Van Staveren Hairstylisten

Deze kapsalon in Nijmegen wordt gerund door Miranda van Staveren. Professionaliteit, kwaliteit en eerlijkheid waren de kernwoorden waar ik een website omheen mocht ontwikkelen. Klanten kunnen makkelijk een afspraak inplannen via zowel computer, tablet of mobiel en de verschillende behandelingen zijn terug te vinden. 

HES-tec

HES-tec ontwikkeld innovatieve producten op het gebied van de paardensport. Zo is Quick Knot (Horses Product of the year) een product uit de keuken van HES-tec. Ik mocht een nieuwe lay out ontwerpen en de website beschikbaar maken in het Engels. 

JP Coaching

Judith Potman is onlangs gestart met haar coachingspraktijk JP Coaching. Zij wilde graag vindbaar zijn op internet zonder al te veel poespas.

“Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching.

Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website.

Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!”

Sporthorsemanager

Sporthorsemanager is een unieke opleiding binnen de paardensport op het gebied van management rondom het paard. Een prachtige opdracht door al het mooie beeldmateriaal wat ik mocht gebruiken. Ik heb in opdracht van Bartels Instituut de website mogen verzorgen. 

Massage-Equi

Margaret de Geus masseert paarden, geeft dressuur instructie en fotografeert ruiters en dieren onder de naam Massage-Equi. Zij wilde graag nieuws kunnen delen en haar diensten presenteren op internet. 

WE-Repair

WE-Repair verzorgt het herstel van schade aan kunststof kozijnen en interieur- en oppervlakte schades. Doel van de site: offertes aan kunnen vragen en het laten zien van de herstelmogelijkheden. 

Marievi

De zusjes Evi & Mariella Ansems verkopen hondendroogjassen, geven verschillende therapieën voor paard en hond en geven proefgerichte dressuurtrainingen voor ruiters. Zij wilden makkelijk hun teksten kunnen wijzigen en vindbaar zijn op internet. 

SK Dressage

SK Dressage is het bedrijf van dressuuramazone Stephanie Kooijman. Zij had de wens om nieuwsberichten te kunnen plaatsen en haar paarden makkelijk te kunnen vermelden. 

PSV De Trouwe Kameraden

Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden is een actieve vereniging in Chaam. Ik ben zelf al jaren bestuurslid. De site heb ik zo gemaakt dat deze ook door anderen eenvoudig is aan te passen. 

Sluit Menu