Portfolio

Waar ik trots op ben

Vanaf 2018 maak ik websites in opdracht. Hieronder vind je alle projecten die ik heb mogen maken. Komt jouw verhaal, jouw nieuwe website hier ook bij? 

Hercules Horse Training

Hercules Horse Training is een gezamenlijk project van mij met 2 vriendinnen. Het is een platform waar we in samenwerking met professionals binnen de paardensport online trainingen aanbieden. De website bevat een blog, webshop en beveiligd ledengedeelte met de online trainingen. Een heerlijk project waar ik veel creativiteit in kwijt kan èn erg trots op ben! 

Bouwservice Corput

Bouwservice Corput wordt gerund door vakman Gerard van den Corput. Als allround klusbedrijf wilde hij graag beter vindbaar zijn op internet met een kwaliteitsvolle website. 

De Taxateur van paarden

Tonnie Verhees is in 2019 gestart als gecertificeerd paarden taxateur. Hij taxeert paarden voor bijvoorbeeld de aan- en verkoop, fiscale zaken en boedelscheidingen. 

Doel van de website is vindbaar zijn op internet en de mogelijkheid om een offerte op te kunnen vragen. 

Fuzz-et! | Erica Tijssen

Praktijk voor huidverzorging, massage, NLP- en EFT Coaching

Erica Tijssen, een veelzijdig businesswoman. Ze runt haar eigen praktijk Fuzz-et! in Tilburg al sinds 2006. Je kunt bij haar terecht voor huidverzorging, massages en persoonlijke coaching. 

Haar website heb ik een compleet nieuw uiterlijk mogen geven en responsive voor computer, tablet en mobiel. Ook kan zij haar site nu zelf aanpassen en onderhouden. Erg makkelijk, aangezien zij regelmatig wisselt in aanbod en haar site graag actueel houdt. 

Uphill Stables

Dressuuramazone Joyce van Opbergen traint onder haar bedrijfsnaam Uphill Stables dressuurpaarden, brengt ze uit op wedstrijd en geeft dressuur instructie. Zij wilde een professionele uitstraling en makkelijk paarden op de website kunnen plaatsen. 

Willemien Jobsen

Praktijk voor verlies- en rouwtherapie

Willemien is in 2019 met haar praktijk voor verlies- en rouwtherapie gestart.  Zij begeleidt mensen die vastlopen in hun verlies- en rouwervaring en coacht zij mensen die graag op een andere manier in het leven willen staan. Haar logo van een libelle was het centrale thema waar we de website omheen ontwikkeld hebben. 

Van Staveren Hairstylisten

Deze kapsalon in Nijmegen wordt gerund door Miranda van Staveren. Professionaliteit, kwaliteit en eerlijkheid waren de kernwoorden waar ik een website omheen mocht ontwikkelen. Klanten kunnen makkelijk een afspraak inplannen via zowel computer, tablet of mobiel en de verschillende behandelingen zijn terug te vinden. 

Valerie's Feet & More

Valerie van den Hout runt in Chaam haar eigen pedicure-, beauty en haarsalon. Ze begint binnenkort volledig voor haarzelf en wilde daarom goed vindbaar zijn op internet. Ze kan de site eenvoudig zelf bijhouden, wat bijvoorbeeld makkelijk is met wisselende tarieven en diensten. 

HES-tec

HES-tec ontwikkeld innovatieve producten op het gebied van de paardensport. Zo is Quick Knot (Horses Product of the year) een product uit de keuken van HES-tec. Ik mocht een complete webshop in maar liefst 12 talen verzorgen.  

Sporthorsemanager

Sporthorsemanager is een unieke opleiding binnen de paardensport op het gebied van management rondom het paard. Een prachtige opdracht door al het mooie beeldmateriaal wat ik mocht gebruiken. Ik heb in opdracht van Bartels Instituut de website mogen verzorgen. 

JP Coaching

Judith Potman is onlangs gestart met haar coachingspraktijk JP Coaching. Zij wilde graag vindbaar zijn op internet zonder al te veel poespas.

Judith Potman is onlangs gestart met haar coachingspraktijk JP Coaching. Zij wilde graag vindbaar zijn op internet zonder al te veel poespas.

“Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching.

Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website.

Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!”

WE-Repair

WE-Repair verzorgt het herstel van schade aan kunststof kozijnen en interieur- en oppervlakte schades. Doel van de site: offertes aan kunnen vragen en het laten zien van de herstelmogelijkheden. 

Massage-Equi

Margaret de Geus masseert paarden, geeft dressuur instructie en fotografeert ruiters en dieren onder de naam Massage-Equi. Zij wilde graag nieuws kunnen delen en haar diensten presenteren op internet. 

Marievi

De zusjes Evi & Mariella Ansems verkopen hondendroogjassen, geven verschillende therapieën voor paard en hond en geven proefgerichte dressuurtrainingen voor ruiters. Zij wilden makkelijk hun teksten kunnen wijzigen en vindbaar zijn op internet. 

SK Dressage

SK Dressage is het bedrijf van dressuuramazone Stephanie Kooijman. Zij had de wens om nieuwsberichten te kunnen plaatsen en haar paarden makkelijk te kunnen vermelden. 

PSV De Trouwe Kameraden

Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden is een actieve vereniging in Chaam. Ik ben zelf al jaren bestuurslid. De site heb ik zo gemaakt dat deze ook door anderen eenvoudig is aan te passen. 

Sluit Menu