Skip to content

Mijn werkwijze

Luisteren, vragen stellen, wat vind je wel of niet mooi. Mijn websites zijn maatwerk. Geen standaard templates.

Een verhaal omtoveren in een website is geen kwestie van een druk op de knop. Het traject is opgedeeld in verschillende stappen. Wat begint als een idee, vormt zich naar een ruwe schets. Vanuit daar breng ik structuur aan en zet vervolgens samen met jou de puntjes op de spreekwoordelijke i. 

Hieronder vind je de tijdlijn van jouw toekomstige website in detail.

Stap 1

Elkaar leren kennen

Stap 2

Inventariseren

Stap 3

Bouwen

Stap 4

Puntjes op de ï

Stap 5

Samen afronden

Stap 1: Kennis maken

Jij geeft aan nieuwsgierig te zijn wat ik voor je kan betekenen. Je stuurt een email of pakt de telefoon. Ik stel je een aantal vragen zoals ‘wat is het doel van de site, heb je al een website en welke functies moet de site hebben?’ Op basis hiervan maak ik een inschatting wat ik voor je kan betekenen. Vervolgens maken we een afspraak voor een inventarisatiegesprek. Dit kan face to face, via skype of telefonisch. 

Net waar jij je prettig bij voelt. 

Stap 2: Inventariseren

Voorafgaand het inventarisatiegesprek ontvang je van mij een aantal vragen. Dit helpt mij om het gesprek goed voor te bereiden. Tijdens ons gesprek komen verschillende zaken aan bod, zoals het uiterlijk van de website, de indeling, kleuren en de inhoud. Ook maken we afspraken over het tijdsbestek, wie levert wat aan en wat we van elkaar verwachten. 

Omdat dit gesprek essentieel is voor mijn werkzaamheden, ontvang je pas na afloop van dit gesprek een prijsopgave.

Stap 3: Bouwen

Ik ga voor je aan de slag. Eventueel leg ik de domeinnaam voor je vast, start het hostingpakket op en maak emailadressen aan. Ook begin ik aan het bouwen van de website. Tijdens het bouwen hou ik je op de hoogte van de vorderingen en stem ik eventueel nog zaken met je af.

Als de website zo goed als klaar is, ontvang je van mij een seintje. Nu is het jouw beurt. 

Stap 4: Puntjes op de ï

Nu is het aan jou. Je mag alles aan mij doorgeven wat je aangepast wilt hebben, niet mooi vind, uitgebreid wilt hebben enz. Daarna ga ik met jouw opmerkingen aan de slag om de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. 

Nadat ik alle aanpassingen heb doorgevoerd, ontvang je van mij weer een seintje. Het is dan vervolgens aan jou om akkoord te geven. 

Voila, de site kan online! 

Stap 5: Afronden

Zijn jij en ik tevreden? Dan gaat de website online en plannen we een afsluitend gesprek. Tijdens dit gesprek leg ik uit hoe dat de website aan de achterkant werkt en hoe dat je eenvoudig zelf berichten toe kunt voegen en kleine wijzigingen door kunt voeren. Natuurlijk schrijf ik de belangrijkste stappen ook voor je uit op papier. Als laatste ontvang je van mij de factuur met de prijs die we vooraf hebben afgesproken. 

Wil je de website door mij laten onderhouden? Dan kunnen we daar aanvullende afspraken over maken. Geen probleem. 

Door met mij te werken, ontstaat er een website die werkt voor jou en met jou. We maken hem tenslotte samen.