online training websitestrategie

Ontwikkel een succesvolle strategie voor jouw website en zet bezoekers om in klanten

Je weet dat een website van essentieel belang is voor jou als ondernemer, maar je bent er klaar mee dat je geen resultaat ziet uit jouw website. Je wordt moedeloos bij de gedachte dat je eigenlijk jouw aanbod er anders op wilt zetten of wie nu eigenlijk jouw ideale websitebezoeker is. 

Wil je ontdekken hoe je meer bezoekers naar jouw website trekt en ook omzet in klanten? Laat dan jouw emailadres achter en ontdek de sleutel tot een succesvolle websitestrategie.  

Ja, hou mij op de hoogte van deze training!

Ik beloof je emailadres veilig te houden. Door je in te schrijven voor dit webinar geef je toestemming voor inschrijving op mijn e-mail lijst. Uiteraard kun je jezelf altijd uitschrijven. Check de privacyverklaring voor meer informatie.

Auteur foto
"Door mezelf te verdiepen in het doel van mijn website en de websitebezoeker in beeld te brengen, wordt alles zoveel logischer!"
Lonneke

Deze online training levert jou op:

1.

Kennis, praktische inzichten en best practices vanuit mijn dagelijkse werkzaamheden als online architect en webdesigner.

2.

Combineert theorie en praktijk. Je gaat meteen aan de slag met jouw eigen websitestrategie.

3.

Is geschikt voor elk websitesysteem, dus WordPress, Wix, Showit enz.

4.

Mijn persoonlijke ondersteuning door Q&A's en feedback.

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die als ’thuis komen’ voelen. En ook daadwerkelijk conversie opleveren.

Vanuit mijn jarenlange ervaring met websites kan ik jou exact laten zien WAT er online goed werkt (kennis), HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt. (psychologie). 

Na het volgen van deze training weet jij: 

Blijf op de hoogte en profiteer

Wil je de ‘magie’ ervaren van een succesvolle websitestrategie die duidelijk in kaart brengt wat jij met jouw website moet doen? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst en profiteer straks van een supergave bonus.   

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.