Hi, ik ben Anneke

Een front-end webdesigner met een missie, goede websites bereikbaar maken voor iedere ondernemer. 

spinnenweg navigatie website samenhang

Dankzij mijn focus op WordPress websites...

.. en alles wat daar aan vasthangt én met mijn achtergrond in het ondernemerschap, ben ik de aangewezen persoon om jou online verder te helpen. Ik zie kansen op alle mogelijke manieren en neem jou graag mee in mijn enthousiasme. Van origine ben ik van boerenafkomst en heb dan ook een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Door eerlijk, direct en zonder moeilijke termen te communiceren, zorg ik ervoor dat jij sneller een ‘aha, werkt het zo’-moment krijgt. Ik geloof namelijk dat als we beiden open en eerlijk zijn, we veel sneller een waardevolle relatie opbouwen. 

In een paar jaar heb ik een methode opgezet die ervoor zorgt dat ondernemers zelf met hun website kunnen werken. Naast dat ik websites bouw in opdracht, begeleid ik ook ondernemers op hun online avontuur. Bij online ondernemen komt namelijk nog veel meer kijken dan enkel de website. Bij mij staat altijd de persoon en het vertrouwen in elkaar centraal. 

Jouw online probleem is voor mij een heerlijke uitdaging. Ben verliefd op puzzelen en heb het eindeloze geduld om alle knopjes en opties uit te proberen. En het jou daarna ook nog in begrijpbare taal uit te leggen.

Wat ik wil bereiken?

Ik wil laten zien dat een goed werkende website voor iedere ondernemer en elk budget beschikbaar is. Een online presentatie van jouw passie en vakmanschap waar je 100% achter staat en waar je zelf ook mee kan werken. En waar thema’s als ambitie, groei en ondernemerschap centraal staan. 

Waarom #zelfwebsitemaken?

Met WordPress en de juiste plugins is het voor elke ondernemer mogelijk om online in te stappen. Van een simpele landingspagina tot een volledige webshop gecombineerd met emailmarketing. Als nieuwsgierige creatieveling heb ik altijd al de voorkeur gehad voor simpele, gebruiksvriendelijke programma’s. Ondanks het grote online aanbod op het gebied van websites bouwen, ontdekte ik al snel twee issues; 

Beperkt budget

Als je iets moois wilt, kost het al gauw heel veel geld. Doordat het bij veel ondernemers ontbreekt aan online kennis, ben je al gauw geneigd om het uit te besteden. En laten deze mensen nu ook niet bepaald gratis werken… 

En dat is niet erg. Maar de ervaring leert dat voordat iets volledig naar jouw zin is, je al gauw vele uurtjes verder bent. En dus ook vele eurootjes verder. 

Door mijn systeem en online oplossing zorg ik ervoor dat er iets volledig naar jouw wens gebouwd wordt en dat het daadwerkelijk binnen jouw budget past!

Afhankelijk zijn van een webbouwer

Want ja, je mist de benodigde online kennis. En het ontbreekt jou aan de zin en tijd om urenlang Youtubefilmpjes te kijken en zelf een website te bouwen. Want linksom of rechtsom, het verschil tussen een zelfgebouwde website en een doordachte, professionele website kun je zien. En dat is het de vraag wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf… 

Oplossing: samen met mij een website bouwen die je zelf bij kunt houden en ook daadwerkelijk snapt. Ik heb een realistisch en eerlijk verhaal en laat jou de mogelijkheden binnen de online wereld zien. Zodat je niet geheel afhankelijk bent van een websitebouwer. 

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem.