Even bellen?

wie is anneke?

Webdesigner met focus op de hippische branche

Want hier ben ik goed in:

Jou helpen met een goede, werkende en mooie WordPress website

Een website zonder poespas. Die doet wat ie moet doen. En waar je zelf ook nog iets van snapt. Als je dat wilt natuurlijk.

Mijn focus ligt op WordPress en alles wat daar aan vasthangt. Met met mijn jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemers én mijn vakopleiding aan het “College of Multimedia”, ben ik de aangewezen persoon om jou online verder te helpen. 

Ik zie overal kansen, ik bekijk je vraag of probleemstelling op alle mogelijke manieren en neem jou graag mee in mijn enthousiasme. Van origine ben ik van boeren komaf. Daar komt mijn ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit vandaan. Door eerlijk, direct en zonder moeilijke termen te communiceren, ervaar je heel snel een ‘aha, werkt het zo’-moment. Ik geloof dat als we beiden open en eerlijk zijn, we een waardevolle relatie kunnen opbouwen. 

In een paar jaar tijd heb ik een methode opgezet die ervoor zorgt dat de  ondernemer zelf met zijn website kan werken. Ik bouw websites in opdracht maar ik begeleid ook ondernemers op hun online avontuur. Bij online ondernemen komt namelijk nog veel meer kijken dan alleen de website. Bij mij staat altijd de persoon en het vertrouwen in elkaar centraal. 

Mijn werkzaamheden

Waar kan ik je mee helpen?

Websites

Website, webshop, e-learning, blog, geef het een naam. Met WordPress is alles mogelijk.

Online coach

Zelf leren een website te maken en er ook mee kunnen werken? Dat kan ik je leren.

Emailmarketing

Mailinglijst opbouwen, automatiseren, segmenteren en funnels.
Ik ontwerp en bouw ze.

Ontzorgen

Onderhouden van jouw website, vraagbaak of mentale ondersteuning. I'm here.

Superblij met het werk van Anneke. In no-time weet ze de juiste snaar te raken en onze website compleet om te gooien naar een prettig werkend geheel. Echt een aanrader!

Jolanda van der Leeden

TreeClix

Anneke heeft ons heel fijn geholpen met onze website. Ze kijkt mee naar wat voor bedrijf je bent en denkt hier in mee . Positieve input en goede begeleiding zodat ik zelf ook dingen kan aanpassen op de site!!

Evi Ansems

Marievi

Ik ben super blij met de hulp van Anneke.  Ze reageert snel, is duidelijk in haar afspraken waardoor ik weet wat ik kan verwachten, ze komt haar afspraken na en ze denkt heel goed mee met vragen die ik heb. Ze is creatief en je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt moet uitstralen wie jij bent. Erg blij met de hulp van Anneke!

Wendy Raaimakers

Wendingen

Wat zijn jouw online ambities?

Even bellen of een berichtje sturen? Misschien kan ik jou op weg helpen en ben je binnen korte tijd online aan het vlammen! Samen gaan we voor een maximaal resultaat.