Website Strategie Training

Maak kennis met anneke

WordPress webdesigner en online strateeg met focus op de hippische branche die een stapje verder gaat

(A)nneke (v)an (E)ngelen Webdesign

Een Echte brabander, Paardenliefhebber en online architect die zegt waar het op staat. gek op borrelen, creativiteit en een vrij leven.

Hier kan ik jou mee helpen:

Een ijzersterke website met een doordachte strategie die daadwerkelijk klanten en omzet oplevert. 

Na jaren van een combinatie in loondienst als zakelijk verzekeringsmanager en websites bouwen in mijn vrije uren was ik het beu. 

Ik wilde weer baas zijn over mijn eigen agenda. 

Mezelf omgeschoold tot front-end developer aan het College of Multimedia in Amsterdam en toen in het diepe gesprongen.

Mijn goedbetaalde baan opgezegd en gas gaan geven. Door aan de knoppen te blijven draaien heb ik inmiddels mijn eerste maand met €10.000 omzet gedraaid. 

En dat gun ik jou ook met jouw online activiteiten. Een goed doordachte website is hierbij het strategische middelpunt. 

Ervaringen

Superblij met het werk van Anneke. In no-time weet ze de juiste snaar te raken en onze website compleet om te gooien naar een prettig werkend geheel. Echt een aanrader!

Jolanda van der Leeden

TreeClix

Anneke heeft ons heel fijn geholpen met onze website. Ze kijkt mee naar wat voor bedrijf je bent en denkt hier in mee . Positieve input en goede begeleiding zodat ik zelf ook dingen kan aanpassen op de site!!

Evi Ansems

Marievi

Ik ben super blij met de hulp van Anneke. Ze reageert snel, is duidelijk in haar afspraken en komt ze na en ze denkt heel goed mee met vragen die ik heb. Ze is creatief en je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt moet uitstralen wie jij bent.

Wendy Raaimakers

Wendingen

Het is niet alleen die website...

Een website zonder plan, zonder verdieping in jouw doelgroep en niet afgestemd op jou als persoon is als sex zonder voorspel (thanks Debra voor deze grandioze uitspraak). 

Een goede website bestaat uit een doordachte strategie, opgebouwd uit de juiste systemen en vormgeving die op jouw websitebezoeker is afgestemd. 

Daarnaast ben ik ook van mening dat jij zelf met jouw website moet kunnen werken. En hoe fijn is het als een website mee kan groeien met jouw bedrijf.

Ik help jou graag met een goede WordPress website of webshop. Zonder fancy gedoe en met heldere en duidelijke afspraken. Een online platform die jouw bedrijf en grootste plannen volledig ondersteund. 

Ervaring

"Anneke durft kritisch te zijn met als doel de beste website voor de klant"

“Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!”

Picture of Katja Torbijn

Katja Torbijn

Communicatieadviseur DB-M

Waar droom jij van?

Een website kan heel veel werk voor je uit handen nemen. Denk aan geautomatiseerde formulieren, een gratis weggever om leads te verzamelen enz.

De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Op school was ik altijd het kneusje van de klas. Altijd met mijn hoofd in de boeken en ik bracht mijn pauzes het liefste alleen door in de mediatheek.

Tot ik erachter kwam dat de mogelijkheden met computers eindeloos zijn. Je kunt maken wat je wilt. Mijn tekeningen en krabbels bleek ik om te kunnen zetten in online creatieve dingen. Prachtig!

Het spelletje, genaamd websites, bleek ik heel goed te snappen. Ik heb het talent om jouw ideeën om te zetten in een ijzersterk, doordacht design.

Mijn jarenlange werkervaring in het zakelijke verzekeringswereldje, gecombineerd met de opleiding aan het College of Multimedia is een gouden combinatie.

Ondernemerschap gecombineerd met creativiteit. Inmiddels heb ik al meer dan honderden ondernemers mogen helpen met hun online platform.

Wat denk je ervan? Gaan we samen aan de slag? 

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.