Een maatwerk website die past als een jas

Een website die volledig aansluit op jouw wensen en ook zelf te onderhouden is?

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk of online. Graag maak ik kennis met je om te kijken of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Uniek WordPress ontwerp

Jouw website wordt volledig op maat ontworpen. Geen templates, thema of kopie van een bestaande website.

Exclusieve service

Exclusieve service

Gedurende het proces kun je meekijken met de bouw van de website en eventueel aanpassingen doorgeven.

Doordacht design

Het ontwerp van de website is doordacht en gebaseerd op wetenschappelijke, psychologische inzichten.

Eenvoudig te onderhouden

Na oplevering kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de website. Dat wat je bouwt, zie je meteen online.

Betaalbaar

Betaalbaar

Geen duur kantoor of personeel. Daardoor zijn mijn websites prima betaalbaar, ook voor starter of ZZP'er.

Letterlijk alles fout gedaan, wat ik fout kon doen...

Mijn naam is Anneke van Engelen, ondernemer en fanatiek paardensporter. In 2015 had ik een succesvolle paardenlifestyle blog en sindsdien zet ik mijn online kennis ook in voor andere ondernemers. 

In 2019 raakte mijn business in een dip door pittige familieomstandigheden. Ik moest meer dagen in loondienst gaan werken, had geen plezier meer in bouwen van websites en raakte in een onvermijdelijke bore out… Verveling en geen idee meer welke kant ik op wilde. 

Ik was genoodzaakt mijn strategie te wijzigen en mijn dienstverlening grondig onder te loep te nemen. 

Als ondernemer ben je namelijk nog met 101 andere dingen bezig naast je website. Daarom besloot ik over te stappen op een werkwijze die daadwerkelijk een website oplevert die werkt én makkelijk te onderhouden is. 

"Vol trots heb ik onlangs mijn nieuwe website gelanceerd, www.fuzz-et.com. Ik heb hem laten maken door Anneke van Engelen van AVE webdesign. De aanpak, uitvoering en betrokkenheid van Anneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Toen ik de website voor het eerst zag, zag ik meteen dat ze volledig heeft mee gedacht en zich heeft verdiept in wat er voor –een haar onbekend vakgebied- nodig was om mijn bedrijf optimaal te profileren. Dingen waar ik zelf nog niet over had nagedacht, had Anneke al toegevoegd en ingepast. De communicatie en tussentijds contact over vordering van de website en zelfs langs komen voor overleg was helemaal TOP! Ik ben nogal een “digibeet” en dus heeft ze zelfs een handleiding voor me gemaakt, zodat ik mijn website nu zelf kan bijhouden. Daar wordt je toch blij van!!"
Erica Tijssen
"Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching. Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website. Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!"
Judith Potman
"AVE webdesign met Anneke van Engelen heeft voor ons een zeer mooi, overzichtelijk en heel eenvoudig werkende website gebouwd. Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden. Maar ook zeker haar goede zorg betreffende de "after sales" vinden wij heel goed. Als we in een paar woorden onze mening zouden moeten samenvatten zouden het deze zijn: professioneel, vakbekwaam, prettig en voortvarend!
Erwin Samuels

Jouw verhaal, jouw missie verdient een website die doet, wat hij zou moeten doen. En ik help jou graag met het hele verhaal van A tot Z.

"Anneke is zeer klantgericht, biedt snelle en prettige service en bouwt professionele, aansprekende websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Anneke is professioneel, enthousiast en denkt goed mee."

Gisella Bartels

Gisella Bartels

Maatwerk website

Mijn werkwijze levert tevreden klanten op. Daarom 60 dagen garantie na live gang van de website.

Veel gestelde vragen

Dit is volledig afhankelijk van de afspraken die we samen maken. Een website is namelijk meer dan iets online zetten. We moeten nadenken over de opbouw, foto’s, teksten, onderdelen van de website enz. Hierover maken we vooraf goede afspraken en een tijdsplanning. Laat je professionele foto’s maken en laat je de teksten schrijven of ga je dit zelf doen? Kortom, dit heeft allemaal invloed op de voortgang van de website.

Voor een maatwerk website geldt geen vaste prijs. Dit is geheel afhankelijk van het aantal pagina’s, de opties en wie wat doet in het proces. Een maatwerk website begint vanaf € 650,00 excl. BTW. 

Nee, je zit na oplevering niet vast aan AVE Webdesign. Bovendien ontvang je geen schimmige facturen achteraf. De domeinnaam en het hostingpakket sluit ik af op naam van de klant en dat wil zeggen dat het daarmee ook jouw eigendom is. 

Maatwerk website