Een maatwerk website die past als een jas

Ik bouw een website die volledig aansluit op jouw wensen en eventueel ook zelf te onderhouden is

Waarom maatwerk?

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk of online. Graag maak ik kennis met je om te kijken of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Uitstekende nazorg

Na het live gaan kan ik het onderhoud volledig voor je verzorgen. Of het jou goed uitleggen, de keuze is aan jou.

Uniek WordPress ontwerp

Jouw website wordt volledig op maat ontworpen. Geen templates, thema of kopie van een bestaande website.

Eenvoudig te onderhouden

Na oplevering kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de website. Dat wat je bouwt, zie je meteen online.

Exclusieve service

Exclusieve service

Gedurende het proces kun je meekijken met de bouw van de website en eventueel aanpassingen doorgeven.

Betaalbaar

Betaalbaar

Geen duur kantoor of personeel. Daardoor zijn mijn websites prima betaalbaar, ook voor starter of ZZP'er.

“Letterlijk alles fout gedaan, wat ik fout kon doen... ”

Mijn naam is Anneke van Engelen, ondernemer en fanatiek paardensporter. In 2015 had ik een succesvolle paardenlifestyle blog en sindsdien zet ik mijn online kennis ook in voor andere ondernemers. 

In 2019 raakte mijn business in een dip door pittige familieomstandigheden. Ik moest meer dagen in loondienst gaan werken, had geen plezier meer in bouwen van websites en raakte in een onvermijdelijke bore out… Verveling en geen idee meer welke kant ik op wilde. 

Ik was genoodzaakt mijn strategie te wijzigen en mijn dienstverlening grondig onder te loep te nemen. 

Als ondernemer ben je namelijk nog met 101 andere dingen bezig naast je website. Daarom besloot ik over te stappen op een werkwijze die daadwerkelijk een website oplevert die werkt én makkelijk te onderhouden is. 

Mooie woorden

" De aanpak, uitvoering en betrokkenheid van Anneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Toen ik de website voor het eerst zag, zag ik meteen dat ze volledig heeft mee gedacht en zich heeft verdiept in wat er voor –een haar onbekend vakgebied- nodig was om mijn bedrijf optimaal te profileren. Dingen waar ik zelf nog niet over had nagedacht, had Anneke al toegevoegd en ingepast. De communicatie en tussentijds contact over vordering van de website en zelfs langs komen voor overleg was helemaal TOP! Ik ben nogal een “digibeet” en dus heeft ze zelfs een handleiding voor me gemaakt, zodat ik mijn website nu zelf kan bijhouden. Daar wordt je toch blij van!!"
Erica Tijssen
"Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching. Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website. Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!"
Judith Potman
"Voor een nieuwe website ben je bij Anneke aan het juiste adres! Naast dat de website volledig naar tevredenheid is, gaat ook het proces er naar toe soepel. Anneke weet de wensen heel goed over te zetten in een concreet plan en goed zaken uit handen te nemen. Daarnaast werkt en communiceert ze helder en snel. Ik ben blij met mijn website en ook met de weg ernaartoe. Ik raad Anneke van harte aan!"
Maarten Hamers

Jouw verhaal, jouw missie verdient een website die doet, wat hij zou moeten doen. En ik help jou graag met het hele verhaal van A tot Z.

In het kort:

"Anneke is zeer klantgericht, biedt snelle en prettige service en bouwt professionele, aansprekende websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Anneke is professioneel, enthousiast en denkt goed mee."
Gisella Bartels

Gisella Bartels

Het proces van een website laten bouwen door AVE Webdesign

Een website maken is meer dan kleuren uitzoeken, foto’s googlen en een paar teksten uittypen. Vergelijk het met het bouwen van een huis. Je kijkt wat je mooi vind, welke ruimtes het moet krijgen, hoe dat de indeling wordt enz. enz. Je maakt een bouwtekening, stort de fundering en dan pas ga je daadwerkelijk bouwen. Een website is daarom ook niet binnen enkele dagen klaar.

Nieuwsgierig wat het gehele proces inhoud? Ik vertel het je graag.  

Jij wilt graag hulp met een website. Je zoekt contact met mij en ik luister naar jouw wensen. Al vrij snel weet ik jou te vertellen of dat ik iets voor je kan betekenen. Kan ik niets voor je betekenen, dan ben ik daar ook meteen eerlijk in. 

Kan ik iets voor je doen, dan plannen we een persoonlijke kennismaking, geheel vrijblijvend. Het liefste ontmoet ik je in levende lijve, maar online komen we ook een heel eind. In dit gesprek maken we kennis, spreken we verwachtingen naar elkaar uit en schets ik het hele proces en de globale kosten. 

Omdat we voor een langere tijd met elkaar gaan samenwerken, vind ik een persoonlijke klik heel belangrijk. Is deze er niet, dan ben ik daar eerlijk in en verwijs ik je graag door naar een collega. 

Ons gesprek werk ik gedetailleerd uit. Denk hierbij aan de benodigde opties voor de website en een tijdsschema, maar ook navigatie, kleurschema’s en afspraken omtrent teksten en afbeeldingen.

Deze opgave bevat ook de praktische informatie zoals de kosten, algemene voorwaarden en mogelijkheden na oplevering. 

Je hebt vertrouwen in het voorstel en geeft mij schriftelijk akkoord. Ik bevestig onze afspraken en zet je aan het werk. Voor een website is tenslotte input vanuit jou nodig.

Ik start ondertussen met de uitwerking van het design, de complete navigatie en de technische zaken. Bij aanvang ontvang je een factuur met een aanbetaling van 40% van de totaalprijs. 

Jij hebt jouw zaken aangeleverd, het design ontwerp is klaar, de navigatie uitgewerkt en de technische zaken zijn geregeld. Nu bouw ik de website daadwerkelijk online op. Hiermee kun je live meekijken. 

Jij hebt nog op- en aanmerkingen, we overleggen diverse keren en zo komen we tot het gewenste eindresultaat. De website kan live! Een website is nooit daadwerkelijk helemaal af, daarom plannen we een datum wanneer de site daadwerkelijk live gaat. 

Een WordPress website heeft consequent onderhoud nodig. Bijvoorbeeld het draaien van updates, maken van een back-up en zorgen dat de website op de juiste PHP versie draait. 

Omdat ik mijn klanten graag ontzorg, kun je dit volledig aan mij uitbesteden. Wat dit precies inhoudt en kost, vertel ik je al bij stap 1. Je kunt het natuurlijk ook zelf gaan doen. Dan maken we na oplevering nog een afspraak en leg ik je dit netjes uit. 

Of je nu wel of niet kiest voor een onderhoudsabonnement na afloop, ik sta na oplevering nog altijd voor je klaar. Ik ben tenslotte ook een beetje van jouw website gaan houden 😉 

Mijn werkwijze levert tevreden klanten op. Daarom 60 dagen garantie na live gang van de website.

Veel gestelde vragen

Dit is volledig afhankelijk van de afspraken die we samen maken. Een website is namelijk meer dan iets online zetten. We moeten nadenken over de opbouw, foto’s, teksten, onderdelen van de website enz. Hierover maken we vooraf goede afspraken en een tijdsplanning. Laat je professionele foto’s maken en laat je de teksten schrijven of ga je dit zelf doen? Kortom, dit heeft allemaal invloed op de voortgang van de website.

Voor een maatwerk website geldt geen vaste prijs. Dit is geheel afhankelijk van het aantal pagina’s, de opties en wie wat doet in het proces. Een maatwerk website begint vanaf € 650,00 excl. BTW. 

Nee, je zit na oplevering niet vast aan AVE Webdesign. Bovendien ontvang je geen schimmige facturen achteraf. De domeinnaam en het hostingpakket sluit ik af op naam van de klant en dat wil zeggen dat het daarmee ook jouw eigendom is. 

Ja dat zeker, sterker nog, dit biedt vele voordelen! Ik vertel je hier graag meer over tijdens onze kennismaking. Ben je al klant? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. 

Een maatwerk website: