Even bellen?

Website op maat

Leun achterover en laat mij jouw website bouwen

Zet jouw naam en organisatie professioneel online

Een maatwerk website die past als een jas

Je hebt online plannen. Grootse plannen. Een website die perfect jouw organisatie weergeeft. Of een webshop met producten die zorgvuldig door jou zijn gemaakt of ingekocht. Misschien een blog waarin jij jouw verhaal vertelt. 

Alleen ontbreekt het jou aan een aantal essentiële dingen…. tijd en zin. 

Waarom zou jij jezelf het moeilijk maken? En tijd en energie stoppen in het maken van een website als je dat ook uit kunt besteden? Bespaar jezelf urenlang filmpjes kijken op youtube of het lezen van onduidelijke handleidingen. Bespaar jezelf energie en tijd. Investeer in een website op maat en leun zelf lekker achterover. 

Een maatwerk website is ideaal voor jou als je...

“Letterlijk alles fout gedaan, wat ik fout kon doen... ”

Mijn naam is Anneke van Engelen, ondernemer en fanatiek paardensporter. Ik houd me fulltime bezig met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van WordPress websites. Sterker nog, ik heb mezelf laten scholen bij het College of Multimedia, dè vakopleiding voor webbouwers.

Als ondernemer ben je nog met 101 andere dingen bezig naast je website. Daarom besloot ik over te stappen op een werkwijze die daadwerkelijk een succesvolle website oplevert én makkelijk te onderhouden is. 

En ik zet deze methode ook graag voor jou in. Dit start met een uitgebreide, persoonlijke inventarisatie bij jou op locatie. Ik wil namelijk jou en de organisatie goed leren kennen. Dit is de start van een fijne samenwerking. En uiteindelijk resulteert in een website die impact maakt, de juiste doelgroep raakt, veilig en goed werkt en lang meegaat. Dat is professionele kwaliteit. En maakt het verschil. 

Investeer en durf het uit handen te geven

Om jouw website professioneel weg te zetten, werk ik alleen maar samen met professionals. Mensen die ook persoonlijke service in het vaandel hebben staan en vakidioten zijn. Het design en bouwen van jouw website doe ik geheel zelf. Voor hosting, fotografie, teksten en grafische uitingen werk ik met vaste partners.

“Voor een nieuwe website ben je bij Anneke aan het juiste adres! Naast dat de website volledig naar tevredenheid is, gaat ook het proces er naar toe soepel.
Anneke weet de wensen heel goed over te zetten in een concreet plan en goed zaken uit handen te nemen. Daarnaast werkt en communiceert ze helder en snel. Ik ben blij met mijn website en ook met de weg ernaartoe. Ik raad Anneke van harte aan!”

Maarten Hamers

Maarten Hamers

Hamers Metaal & Service

Wat krijg je allemaal?

Het maatwerk traject op een rij

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk of online. Graag maak ik kennis met je om te kijken of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Uniek WordPress ontwerp

Jouw website wordt volledig op maat ontworpen. Geen templates, thema of kopie van een bestaande website.

Exclusieve service

24/5 Exclusieve service

Gedurende het proces kun je meekijken met de bouw van de website en eventueel aanpassingen doorgeven.

Uitstekende nazorg

Na het live gaan kan ik het onderhoud volledig voor je verzorgen. Of het jou goed uitleggen, de keuze is aan jou.

Eenvoudig te onderhouden

Na oplevering kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de website. Dat wat je bouwt, zie je meteen online.

Betaalbaar

Betaalbaar

Geen duur kantoor of personeel. Daardoor zijn mijn websites prima betaalbaar, ook voor starter of ZZP'er.

Zij gingen jou al voor

Toppers die het volledig uit handen gaven

Wendy Plomp | EBB & Waalsehoeve

Resultaat: een website met volledige webshop en online trainingen

Sabrina Kortooms | SR Horseproducts

Resultaat: een succesvolle webshop die dagelijks voor tientallen verkopen zorgt

Sabine Timman | SAB Media

Resultaat: uitgebreide website met online cursussen en emailmarketing

“Anneke is zeer klantgericht, biedt snelle en prettige service en bouwt professionele, aansprekende websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Anneke is professioneel, enthousiast en denkt goed mee.”

Gisella Bartels

Gisella Bartels

Bartels Institute

Praktische zaken

Inhoud traject en investering

Vakmanschap en persoonlijke service vind ik erg belangrijk. Ik draai daarom niet ‘eventjes’ een website in elkaar. De gemiddelde doorlooptijd is ongeveer 6 tot 8 weken, maar verschilt uiteraard per project. Hieronder vindt je het gehele traject, ik ben hier graag eerlijk en transparant over. 

Fase 1 | Persoonlijke kennismaking

Jij wilt graag hulp met een website. Je zoekt contact met mij en ik luister naar jouw wensen. Al vrij snel weet ik jou te vertellen of dat ik iets voor je kan betekenen. Kan ik niets voor je betekenen, dan ben ik daar ook meteen eerlijk in. 

Kan ik iets voor je doen, dan plannen we een persoonlijke kennismaking, geheel vrijblijvend. Het liefste ontmoet ik je in levende lijve, maar online komen we ook een heel eind. In dit gesprek maken we kennis, spreken we verwachtingen naar elkaar uit en schets ik het hele proces en de globale kosten. 

Omdat we voor een langere tijd met elkaar gaan samenwerken, vind ik een persoonlijke klik heel belangrijk. Is deze er niet, dan ben ik daar eerlijk in en verwijs ik je graag door naar een collega. 

Fase 2 | Uitgebreide, schriftelijke prijsopgave

Ons gesprek werk ik gedetailleerd uit. Denk hierbij aan de benodigde opties voor de website en een tijdsschema, maar ook navigatie, kleurschema’s en afspraken omtrent teksten en afbeeldingen.

Deze opgave bevat ook de praktische informatie zoals de kosten, algemene voorwaarden en mogelijkheden na oplevering. 

Fase 3 | Je bent akkoord

Je hebt vertrouwen in het voorstel en geeft mij schriftelijk akkoord. Ik bevestig onze afspraken en zet je aan het werk. Voor een website is tenslotte input vanuit jou nodig.

Ik start ondertussen met de uitwerking van het design, de complete navigatie en de technische zaken. Bij aanvang ontvang je een factuur met een aanbetaling van 40% van de totaalprijs. 

Fase 4 | Opbouwen en live gaan

Jij hebt jouw zaken aangeleverd, het design ontwerp is klaar, de navigatie uitgewerkt en de technische zaken zijn geregeld. Nu bouw ik de website daadwerkelijk online op. Hiermee kun je live meekijken. 

Jij hebt nog op- en aanmerkingen, we overleggen diverse keren en zo komen we tot het gewenste eindresultaat. De website kan live! Een website is nooit daadwerkelijk helemaal af, daarom plannen we een datum wanneer de site daadwerkelijk live gaat. 

Fase 5 | Onderhouden van de website

Een WordPress website heeft consequent onderhoud nodig. Bijvoorbeeld het draaien van updates, maken van een back-up en zorgen dat de website op de juiste PHP versie draait. 

Omdat ik mijn klanten graag ontzorg, kun je dit volledig aan mij uitbesteden. Wat dit precies inhoudt en kost, vertel ik je al bij stap 1. Je kunt het natuurlijk ook zelf gaan doen. Dan maken we na oplevering nog een afspraak en leg ik je dit netjes uit. 

Of je nu wel of niet kiest voor een onderhoudsabonnement na afloop, ik sta na oplevering nog altijd voor je klaar. Ik ben tenslotte ook een beetje van jouw website gaan houden 😉 

Investering voor jou

Met dit maatwerk traject kun jij achterover leunen en investeer je optimaal jouw organisatie. Je krijgt een website waar jouw waarde vanaf spat en past bij jouw doelgroep. Volledig jouw eigendom en niet afhankelijk van AVE Webdesign.

De investering voor jou in dit ontzorgtraject begint vanaf € 1.500,00 excl. btw. 

Heb je nog vragen?

Vragen & antwoorden

Misschien twijfel je nog en heb je vragen. Je mag altijd vrijblijvend een gesprek inplannen om jouw vragen te stellen. Of kijk eens hieronder. Misschien staat jouw vraag er al tussen? 

Ja! Of je nu een bestaande website hebt of nog geen website, dat maakt niet uit. We beginnen vanaf scratch af aan, dus helemaal opnieuw. Ideaal als je schoon schip wilt maken. Natuurlijk kun je goede elementen van je huidige website behouden, zoals afbeeldingen en teksten. 

Het hebben van een logo is erg makkelijk. Dan hebben we een startpunt voor jouw huisstijl. Maar heb je dit niet, ook dan kunnen we van start. Dan ontwerpen we samen een logo en huisstijl. 

Wil je het professioneel aanpakken? Dan kan ik je topper Karel van Griensven van VGGO aanraden. Hij ontwerpt logo’s en huisstijlen die compleet afgestemd zijn op jouw visie en missie. Een eenmalige investering waar je heel lang plezier van gaat hebben! 

Mensen zijn visueel ingesteld. Goede, professionele foto’s maken daadwerkelijk het verschil op een website. Mocht je geen foto’s beschikbaar hebben, dan kunnen we gebruik maken van stockfoto’s. Maar dit maakt jouw website veel minder persoonlijk. 

Eventueel kunnen we aan de start van het traject een businessshoot plannen met Eefje van Griensven van VGGO of Sabine Timman van SAB Media. 

Zij maken prachtige foto’s die geheel afgestemd zijn op jouw bedrijf en de website. Uiteraard mag je ook zelf foto’s regelen. Ik raad goede, professionele foto’s altijd aan. 

Geen probleem! Sterker nog, misschien wel heel fijn. Zo kunnen we echt vanaf scratch beginnen en dingen goed regelen. Via mij kun je uitstekende hosting afnemen en mijn partners kunnen jou helpen met foto’s en teksten. Uiteraard regel ik dit voor jou indien gewenst.

Dit is volledig afhankelijk van de afspraken die we samen maken. Een website is namelijk meer dan iets online zetten. We moeten nadenken over de opbouw, foto’s, teksten, onderdelen van de website enz. Hierover maken we vooraf goede afspraken en een tijdsplanning. Laat je professionele foto’s maken en laat je de teksten schrijven of ga je dit zelf doen? Kortom, dit heeft allemaal invloed op de voortgang van de website.

Voor een maatwerk website geldt geen vaste prijs. Dit is geheel afhankelijk van het aantal pagina’s, de opties en wie wat doet in het proces. Een maatwerk website begint vanaf € 1.500,00 excl. BTW. 

Bij akkoord breng ik 40% van de projectprijs in rekening en voordat de website live gaat de overige 60%. Dit dient betaald te zijn voordat ik de website live zet. 

Nee, je zit na oplevering niet vast aan AVE Webdesign. Bovendien ontvang je geen schimmige facturen achteraf. De domeinnaam en het hostingpakket sluit ik af op naam van de klant en dat wil zeggen dat het daarmee ook jouw eigendom is. 

Ja dat kan zeker. Op deze pagina lees je alles over onderhoud van jouw website. Het biedt vele voordelen! Ik vertel je hier graag meer over tijdens onze kennismaking. Ben je al klant? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. 

” De aanpak, uitvoering en betrokkenheid van Anneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Toen ik de website voor het eerst zag, zag ik meteen dat ze volledig heeft mee gedacht en zich heeft verdiept in wat er voor –een haar onbekend vakgebied- nodig was om mijn bedrijf optimaal te profileren. Dingen waar ik zelf nog niet over had nagedacht, had Anneke al toegevoegd en ingepast. 

De communicatie en tussentijds contact over vordering van de website en zelfs langs komen voor overleg was helemaal TOP! Ik ben nogal een “digibeet” en dus heeft ze zelfs een handleiding voor me gemaakt, zodat ik mijn website nu zelf kan bijhouden. Daar wordt je toch blij van!!”

Erica Tijssen

Erica Tijssen

Erica Hypnotherapie & Coaching

WIL JIJ OOK LEKKER ACHTEROVER LEUNEN EN MIJ HET WERK LATEN DOEN?

Investeer in jouw organisatie en ik zorg voor een ijzersterke online visitekaartje.