Website Strategie Training

Website op maat laten maken

Ik ontwikkel websites, webshops en e-learning omgevingen met een ijzersterke strategie die meer klanten en omzet opleveren

Ervaring

"Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten"

“AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.”

Picture of Maaike Bierstekers

Maaike Bierstekers

Opleidingsinstituut Gerion Amsterdam

Wat maakt een goede website?

Strategie

Een solide basis is essentieel. Één die gebaseerd is op de gewenste resultaten van jouw doelgroep, aanbod en datgene waar jij voor staat en wilt bereiken. Dit brengen we eerst duidelijk in beeld. 

Systemen

Als duidelijk is wat de website moet gaan doen, koppelen we hier de juiste systemen aan. Ik bouw met WordPress in combinatie met Elementor en webshops in Woocommerce. 

Vormgeving

De websitebezoeker is de uiteindelijke gebruiker van de website. Daarom stemmen we de vormgeving hierop af, uiteraard in combinatie met jouw huisstijl en foto’s. 

Mijn werkwijze

Wil je graag met mij werken of weten wat ik voor je kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende (online) kennismaking met mij in. 

Als we een klik hebben en je bent akkoord met de offerte, plannen we een online strategiemeeting in. Hierin gaan we gericht kijken naar jouw doelgroep, welke oplossing deze zoekt, jouw aanbod en doelen. 

Terwijl jij aan de gang gaat met een moodboard waarin jij de uitstraling van jouw bedrijf gaat visualiseren, ga ik starten met ontwikkelen en bouwen. 

Alle websites worden gemaakt in WordPress en webshops in Woocommerce in combinatie met Elementor. Hierdoor kun je zelf zonder technische kennis werken aan jouw website. De keuze voor leeromgevingen bekijken we n.a.v. jouw wensen. 

Tijdens het gehele proces hebben we regelmatig voortgangsmeetingen en ontvang je een overzicht met zaken die je aan moet leveren. Uiteraard bepalen we samen de duur van het proces en stellen we deadlines. Het doel is om binnen 4 maanden na de strategiemeeting de website te lanceren, uiteraard in overleg met jou. 

Websites opgeleverd
+ 0
Tevreden klanten
+ 0
Toonaangevende ervaring
0 jaar

Ervaring

"Anneke durft kritisch te zijn met als doel de beste website voor de klant"

“Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!”

Picture of Katja Torbijn

Katja Torbijn

Communicatieadviseur DB-M

Toppers die hebben geïnvesteerd

Iedereen is bij mij welkom. Als je tenminste bereid bent om jouw bedrijf en online activiteiten naar een hoger niveau te brengen. Ben je een hippische ondernemer? Dan ben ik de aangewezen persoon om je te helpen door mijn affiniteit met de paardensport. Zelf ben ik een fanatieke wedstrijdruiter en actief als voorzitter van onze vereniging. 

De vormgeving

Een website die technisch goed in elkaar zit en voorzien is van een strategie is leuk, maar het oog wilt natuurlijk ook wat. 

Daarom ga je na de strategiemeeting aan de slag in Canva om een moodboard samen te stellen. Denk aan kleuren, lettertypes, websites die jou aanspreken en sfeerfoto’s. Alle visuele uitingen die staan voor jouw visie en kernwaarden mag je hierin terug laten komen. 

Dit moodboard hou ik met een schuin oog in de gaten tijdens het bouwen van de website. Na de eerste oplevering kun je jouw aanpassingen doorgeven en vervolgens zetten we de puntjes op de i.

Ervaring

"Na 1 gesprek weet Anneke al wat voor website ze gaat bouwen"

“AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!”
Picture of Michelle Robben

Michelle Robben

Eigenaar sportschool Maintrain

Werken met AVE Webdesign

Ik durf wel te zeggen dat ik een stapje verder ga dan een gemiddelde webbouwer. Natuurlijk is die website, webshop of leeromgeving het uiteindelijke doel, maar ik kijk verder dan die lancering. 

Durf die website als het online middelpunt van jouw bedrijf te zien. Daarom kijken we ook naar jouw aanbod en werkprocessen tijdens het websiteproces. 

Ik kijk met je mee en geef ook mijn ongevraagde mening en advies. Om zo samen tot de beste online oplossing voor jouw bedrijf te komen. 

Ook na de lancering hoef je het niet alleen te doen. Als ik je mag blijven ondersteunen, dan krijg je:

  • Toegang tot AVE Webcommunity met daarin kostbare artikelen, cadeautjes en video’s;
  • Via de AVE Webcommunity toegang tot het supportsysteem waarin je vragen kunt stellen;
  • Met regelmaat de kans om te sparren en te overleggen; 
  • Uitbesteden van het onderhoud van de website door mij;
  • Persoonlijk en snel contact via email en Whatsapp. 

Ik hanteer een duidelijke werkwijze en transparantie tijdens onze samenwerking.

We hebben persoonlijk en regelmatig contact via teams, app en email. Ik ben een eerlijke en kritische sparringspartner.

Ik bouw logisch, strategisch en professioneel. Waar mogelijk automatiseren we jouw digitale processen.

Ervaring

"Ze werkt en communiceert helder en snel."

“Voor een nieuwe website ben je bij Anneke aan het juiste adres! Naast dat de website volledig naar tevredenheid is, gaat ook het proces er naar toe soepel.
Anneke weet de wensen heel goed over te zetten in een concreet plan en goed zaken uit handen te nemen. Daarnaast werkt en communiceert ze helder en snel. Ik ben blij met mijn website en ook met de weg ernaartoe. Ik raad Anneke van harte aan!”

Picture of Maarten Hamers

Maarten Hamers

Hamers Metaal & Service

Jouw investering

Het is fijn om vooraf te weten wat een nieuwe website of webshop gaat kosten. Daarin ben ik heel transparant. Hieronder vind je verschillende pakketten met de inhoud. Natuurlijk is het mogelijk om dit uit te breiden met bijvoorbeeld vertaalmogelijkheden, boekingssysteem of evenementenkalender. 

Na onze kennismaking ontvang je daarom een duidelijke offerte op maat. En vage facturen achteraf? Daar doe ik niet aan. 

Informatieve
website

€ 2.100,-

Excl. btw / vanaf prijs

Website met online producten / leeromgeving

€ 2.700,-

Excl. btw / vanaf prijs

Webshop met fysieke producten

€ 3.300,-

Excl. btw / vanaf prijs

Ervaring

"Mijn ideeën werden gehoord"

“Ik ben echt mega blij en zeer tevreden over de samenwerking met AVE! Tijdens een gesprek werd ik zo goed gehoord en mijn ideeën werden gehoord, en het eindresultaat is echt geweldig! Mooier dan wat ik had kunnen bedenken!

Ik hoop nog lang met AVE te kunnen samenwerken!”

Picture of Nathalie van Hulst

Nathalie van Hulst

Van Hulst Zadels

Nog meer Toppers die hebben geinvesteerd

Wil je nog iets weten?

Veelgestelde vragen

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Dat is geen probleem. Ik kan je goed advies geven over hosting en werk met verschillende partners samen, zoals een tekstschrijver en fotograaf. Zij kunnen jou van ijzersterke content voorzien. 

Of je nu een bestaande website hebt of nog geen website, dat maakt niet uit. We beginnen altijd helemaal opnieuw. Ideaal als je schoon schip wilt maken. Natuurlijk kun je goede elementen van je huidige website behouden, zoals afbeeldingen en teksten. 

Nee, je zit niet aan mij vast na oplevering. Hosting en domeinnamen sluit ik altijd af op naam van de klant. 

Omdat ik het belangrijk vind dat je zelf met je website kunt werken, krijg  je toegang tot de AVE Webcommunity. Deze staat vol met video’s, artikelen en extra hulpmiddelen. 

Uiteraard kan ik na oplevering wel het onderhoud voor je verzorgen. Sterker nog, dat doe ik graag voor je. 

Zeker is dat mogelijk. Het draaien van updates, database schoonhouden, regelmatige controle van de website enz. Ik doe het graag voor je. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Ik streef ernaar om binnen 4 maanden na de strategiemeeting de website live te hebben. Vaak is dit zelfs eerder. 

Natuurlijk is dit ook van jou afhankelijk. Lever jij alles binnen de gestelde termijnen aan en geef je snel feedback, dan kan jouw nieuwe website ook binnen deze 4 maanden online staan. 

Ervaring

"Je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt uit moet stralen wie jij bent"

Ik ben super blij met de hulp van Anneke. Ik heb haar uitgelegd wie ik ben en wat ik doe met mijn bedrijf. Zij heeft hier bij het maken van mijn website zo goed op aangesloten. Ze reageert snel, is duidelijk in haar afspraken, komt haar afspraken na en denkt heel goed mee met vragen die ik heb. Ze is creatief en je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt moet uitstralen wie jij bent. Daar sluit ze super goed op aan. En ze heeft ook nog een programma geïnstalleerd waardoor het voor mij ook makkelijker is geworden om zelf wijzigingen aan te brengen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!

Picture of Wendy Raaimakers

Wendy Raaimakers

Wendingen - Verder na pesten

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.