Website Strategie Training

Partners

Samen zetten we jouw bedrijf online op de kaart

Beter enkele dingen heel goed doen, dan heel veel dingen half

Daarom werkt AVE Webdesign samen met experts

Ik bouw websites. En ben dus geen fotograaf, tekstschrijver of grafisch ontwerper

Daarom heb ik ervoor gekozen om een aantal samenwerkingen op te zetten met experts op een bepaald vakgebied. Hier ben ik open en transparant in. Ook in de bijhorende tarieven. Ik streef namelijk naar langdurige relaties met mijn klanten die gebaseerd zijn op vertrouwen en eerlijke communicatie. 

En uiteraard ben ik trots op de samenwerkingen met deze experts! Daarom stel ik ze graag aan je voor. 

Met wie wil je kennismaken?

Karel van griensven

“Hallo, ik ben Karel. Ik ben een gepassioneerd hockeyer maar inmiddels stiekem ook wel een beetje een paardenmens. Als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan mijn werk dan is dat simpel gezegd: het maken van mooie dingen. 

Of dat ik nu achter mijn computer aan het ontwerpen ben of ik me uit kan leven op een vel papier of een schildersdoek. Zo lang ik mijn creativiteit en energie ergens in kwijt kan dan geniet ik ervan! Ik vind het heel gaaf om samen met klanten tot een resultaat te komen dat bij ze past. De persoonlijke touch staat voor mij voorop!”

Eefje van griensven

“Hi! Ik ben Eefje en ik denk dat je mij wel kunt omschrijven als een typische hippische duizendpoot. Van kleins af aan ben ik al een paardenmeisje en ik ben nog altijd fanatiek dressuuramazone. 

Het liefste loop ik zoveel mogelijk met mijn camera in mijn handen maar van teksten schrijven, social media content creëren, organiseren, plannen maken en met Karel brainstormen over verschillende klant projecten word ik ook heel blij. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, transparantie en kwaliteit en dit is dan ook wat wij nastreven met VGGO!”

Sabine timman

Ik ben Sabine Timman, de creatieveling achter SAB Fotografie & Media. Mijn motto is: ‘Doen wat je leuk vindt’ en dat probeer ik in mijn dagelijks leven zo veel mogelijk na te streven. Ik heb een grote passie voor paarden en het vertellen van verhalen zowel in beeld als in tekst.

Tijdens mijn stage bij het paardenmagazine ‘Hoefslag’ ontdekte ik mijn liefde voor journalistiek en werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Niet veel later startte ik met de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool en sloeg de vonk over met mijn Canon camera.

Een prachtig portfolio

Ik heb al vele artikelen voor magazines als Hoefslag, CAP, MenSport, De Hippische Ondernemer en Manegeruiter mogen schrijven en ben daar enorm trots op. Als je daar bedrijven zoals PAVO, LTO Nederland, NAF, Mount advies en Brugman bij optelt, kan het niet meer op. 

Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie. Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg.

Ik zou het een eer vinden om jou te mogen helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst.

Keertje kletsen?

Boek een kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe plannen!

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Suzanne Heemskerk
Anneke is echt een topper! Ze heeft onze website ruitervoorkeuren zo gaaf neergezet en online super ondersteund. Met eigen ideeën en input om het nog beter te maken. Wij hebben de samenwerking met Anneke heel prettig ervaren. Professioneel en heel meedenkend. Echt een aanrader.
Anneke
Jaren stelde ik het vernieuwen van mijn website uit. Te tijdrovend om het zelf "even tussendoor" te doen. Eenmaal in contact met Anneke viel een last van mijn schouders! Wat heerlijk dat zij een duidelijk plan van aanpak heeft, heel fijn communiceert, haar afspraken nakomt en met open blik deze klus oppakte. Zo fijn om nu een mooie nieuwe website te hebben (www.voedingsadviespaard.nl). Zeker een aanrader!
Tonnie Verhees
Zeer goede bereikbaarheid en daarbij horende communicatie. Snel, accuraat handelend. Goed meedenkend in wat voor mij belangrijk is.
lonneke1028
Ik heb het 1 op 1 traject bij Anneke gevolgd en het was echt super leerzaam. De investering was het meer dan waard. Ik voelde me op mijn gemak om mijn vragen te stellen en de live dagen waren ook super fijn. Ook als ik na afloop van het traject nog vragen had kon ik gewoon nog bij Anneke terecht en hielp ze me weer verder. Ook kijkt ze nog graag even mee als iets niet lukt. Super service dus!
Lobke Bijl
Fijne communicatie, deskundig advies en een prachtig resultaat. Dankjewel Anneke!
Corsten Fourage
Desiree de Jong
Top meid, professioneel en een echte aanpakker!
Katja Torbijn
Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!
Maaike Bierstekers
AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.
Michelle Robben
AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.