Partners

Samen zetten we jouw bedrijf online op de kaart

Beter enkele dingen heel goed doen, dan heel veel dingen half

Daarom werkt AVE Webdesign samen met experts

Ik bouw websites. En ben dus geen fotograaf, tekstschrijver of grafisch ontwerper

Daarom heb ik ervoor gekozen om een aantal samenwerkingen op te zetten met experts op een bepaald vakgebied. Hier ben ik open en transparant in. Ook in de bijhorende tarieven. Ik streef namelijk naar langdurige relaties met mijn klanten die gebaseerd zijn op vertrouwen en eerlijke communicatie. 

En uiteraard ben ik trots op de samenwerkingen met deze experts! Daarom stel ik ze graag aan je voor. 

Met wie wil je kennismaken?

Karel van griensven

“Hallo, ik ben Karel. Ik ben een gepassioneerd hockeyer maar inmiddels stiekem ook wel een beetje een paardenmens. Als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan mijn werk dan is dat simpel gezegd: het maken van mooie dingen. 

Of dat ik nu achter mijn computer aan het ontwerpen ben of ik me uit kan leven op een vel papier of een schildersdoek. Zo lang ik mijn creativiteit en energie ergens in kwijt kan dan geniet ik ervan! Ik vind het heel gaaf om samen met klanten tot een resultaat te komen dat bij ze past. De persoonlijke touch staat voor mij voorop!”

Eefje van griensven

“Hi! Ik ben Eefje en ik denk dat je mij wel kunt omschrijven als een typische hippische duizendpoot. Van kleins af aan ben ik al een paardenmeisje en ik ben nog altijd fanatiek dressuuramazone. 

Het liefste loop ik zoveel mogelijk met mijn camera in mijn handen maar van teksten schrijven, social media content creëren, organiseren, plannen maken en met Karel brainstormen over verschillende klant projecten word ik ook heel blij. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, transparantie en kwaliteit en dit is dan ook wat wij nastreven met VGGO!”

Sabine timman

Ik ben Sabine Timman, de creatieveling achter SAB Fotografie & Media. Mijn motto is: ‘Doen wat je leuk vindt’ en dat probeer ik in mijn dagelijks leven zo veel mogelijk na te streven. Ik heb een grote passie voor paarden en het vertellen van verhalen zowel in beeld als in tekst.

Tijdens mijn stage bij het paardenmagazine ‘Hoefslag’ ontdekte ik mijn liefde voor journalistiek en werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Niet veel later startte ik met de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool en sloeg de vonk over met mijn Canon camera.

Een prachtig portfolio

Ik heb al vele artikelen voor magazines als Hoefslag, CAP, MenSport, De Hippische Ondernemer en Manegeruiter mogen schrijven en ben daar enorm trots op. Als je daar bedrijven zoals PAVO, LTO Nederland, NAF, Mount advies en Brugman bij optelt, kan het niet meer op. 

Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie. Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg.

Ik zou het een eer vinden om jou te mogen helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst.

Keertje kletsen?

Boek een kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe plannen!

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Katja Torbijn
Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!
Maaike Bierstekers
AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.
Michelle Robben
AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!
Natalie Van hulst
Ik ben echt mega blij en zeer tevreden over de samenwerking met AVE! Tijdens een gesprek werd ik zo goed gehoord en mijn ideeën werden gehoord, en het eindresultaat is echt geweldig! Mooier dan wat ik had kunnen bedenken! Ik hoop nog lang met AVE te kunnen samenwerken!
Bart van der Heijden
Heel tevreden met en over Anneke van AVE. Van harte aanbevolen!👌🏻
Jolanda Braam
Superblij met het werk van Anneke. In no-time weet ze de juiste snaar te raken en onze website compleet om te gooien naar een prettig werkend geheel. Echt een aanrader!
WE Repair
AVE webdesign is een absolute topper! Anneke is een zeer gedreven dame, prettig in omgang en denkt graag met je mee om samen tot een goed werkende, vindbare en mooie website te komen. Mijn website staat al ruime tijd online en nog altijd ontzettend tevreden met het eindresultaat. Op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van zaken voor je website? AVE Webdesign is een absolute aanrader!
Wendy Raaimakers
Ik ben super blij met de hulp van Anneke. Ik heb haar uitgelegd wie ik ben en wat ik doe met mijn bedrijf. Zij heeft hier bij het maken van mijn website zo goed op aangesloten. Ze reageert snel, is duidelijk in haar afspraken waardoor ik weet wat ik kan verwachten, ze komt haar afspraken na en ze denkt heel goed mee met vragen die ik heb. Ze is creatief en je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt moet uitstralen wie jij bent. Daar sluit ze super goed op aan. En ze heeft ook nog een programma geïnstalleerd waardoor het voor mij ook makkelijker is geworden om zelf wijzigingen aan te brengen indien nodig. Erg blij met de hulp van Anneke! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!
Kristel Vermeer
Heel fijn gewerkt met Anneke! Ze zet jouw wensen om in het product en doet dit zeer kundig en snel!
Anneke Timmermans
Anneke heeft een super mooie, duidelijke website gemaakt voor mijn kapsalon. Helemaal zoals de wensen waren. Ze snapt precies wat ik bedoel. Super tevreden! Topper!!

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.