Even bellen?

Partners

Samen zetten we jouw bedrijf online op de kaart

Beter enkele dingen heel goed doen, dan heel veel dingen half

Daarom werkt AVE Webdesign samen met experts

Als webdesigner / frontdeveloper ontwerpt en bouwt AVE Webdesign websites. En is dus geen professionele fotograaf, tekstschrijver of grafisch ontwerper.

Daarom heb ik ervoor gekozen om een aantal samenwerkingen op te zetten met experts op een bepaald vakgebied. Hier ben ik open en transparant in. Ook in de bijhorende tarieven. Ik streef namelijk naar langdurige relaties met mijn klanten die gebaseerd zijn op vertrouwen en eerlijke communicatie. 

En uiteraard ben ik trots op de samenwerkingen met deze experts! Daarom stel ik ze graag aan je voor. 

Met wie wil je kennismaken?

Karel van Griensven

“Hallo, ik ben Karel. Ik ben een gepassioneerd hockeyer maar inmiddels stiekem ook wel een beetje een paardenmens. Als je mij vraagt wat ik het leukste vind aan mijn werk dan is dat simpel gezegd: het maken van mooie dingen. 

Of dat ik nu achter mijn computer aan het ontwerpen ben of ik me uit kan leven op een vel papier of een schildersdoek. Zo lang ik mijn creativiteit en energie ergens in kwijt kan dan geniet ik ervan! Ik vind het heel gaaf om samen met klanten tot een resultaat te komen dat bij ze past. De persoonlijke touch staat voor mij voorop!”

Eefje van Griensven

“Hi! Ik ben Eefje en ik denk dat je mij wel kunt omschrijven als een typische hippische duizendpoot. Van kleins af aan ben ik al een paardenmeisje en ik ben nog altijd fanatiek dressuuramazone. 

Het liefste loop ik zoveel mogelijk met mijn camera in mijn handen maar van teksten schrijven, social media content creëren, organiseren, plannen maken en met Karel brainstormen over verschillende klant projecten word ik ook heel blij. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen, transparantie en kwaliteit en dit is dan ook wat wij nastreven met VGGO!”

Sabine Timman

Ik ben Sabine Timman, de creatieveling achter SAB Fotografie & Media. Mijn motto is: ‘Doen wat je leuk vindt’ en dat probeer ik in mijn dagelijks leven zo veel mogelijk na te streven. Ik heb een grote passie voor paarden en het vertellen van verhalen zowel in beeld als in tekst.

Als klein meisje was ik al een enorme boekenwurm en was ik altijd aan het lezen. Tijdens mijn stage bij het paardenmagazine ‘Hoefslag’ ontdekte ik mijn liefde voor journalistiek en werd mijn interesse voor fotografie gewekt. Niet veel later startte ik met de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool en sloeg de vonk over. Sindsdien kan ik bijna niet meer zonder mijn Canon.

Een prachtig portfolio

Ik heb al vele artikelen voor magazines als Hoefslag, CAP, MenSport, De Hippische Ondernemer en Manegeruiter mogen schrijven en ben daar enorm trots op. Als je daar de andere bedrijven waaronder PAVO, LTO Nederland, NAF, Mount advies en Brugman Keukens en Badkamers bij optelt, kan het niet meer op. 

Het is geweldig om mensen te verbazen door hun gedachten, kennis en informatie op mijn eigen wijze op papier te zetten. Het enthousiasme van mijn klanten geeft me enorm veel energie en inspiratie. Van mijn klanten krijg ik vaak het compliment dat ik orde in de chaos schep en hun gevoel goed en leuk leesbaar op papier krijg.

Ik zou het een eer vinden om jou te mogen helpen met het vertellen van je boodschap of verhaal in zowel beeld als tekst.