Pigalle Juweliers

Nieuwe website met webshop en blog

Over dit project

Een pareltje van een website

Pigalle is een familiebedrijf dat graag uitblinkt. Zij bieden nieuwe, exclusieve gouden sieraden van topmerken, maar dan 40 procent goedkoper. De sieraden zijn namelijk afkomstig van monstercollecties. 

Elk sieraad is dus uniek. Net als de website. De gehele collectie is te bekijken op de website. Elk sieraad wordt perfect op film en de foto gezet. En die perfectie moet ook van de site afstralen. 

Het probleem

De uitdaging

Het design van de oude website was niet helemaal naar wens. Pigalle doet dagelijks haar uiterste best om de verschillende sieraden optimaal te presenteren, zowel online als offline.

Pigalle is erg actief op social media en hun Instagram tijdlijn ziet er smetteloos uit. Dit kwam nog niet helemaal tot uiting op de website. 

Wat hebben we gedaan

De oplossing

Na een uitgebreide inventarisatie hebben we de verschillende sieraden opnieuw onderverdeeld in categorieën. Dit om de bezoeker het zo makkelijk mogelijk te maken om het perfecte sieraad te vinden. De website is ook voorzien van meerdere zoekmogelijkheden. 

Daarnaast lag de focus op het design. Door het rustige kleurenpalet en alleen essentiële informatie te delen, komen de sieraden optimaal tot hun recht. 

Ook is de Instagram tijdlijn geintergreerd in de website en de reviews vanuit Google om de bezoeker vertrouwen te geven. 

De uitwerking

Het resultaat

Een website die exclusiviteit en vrouwelijkheid uitstraalt. Alles is gericht op het presenteren van de verschillende sieraden en de bezoeker zo makkelijk mogelijk door de website te laten navigeren. Het mobiele design was het uitgangspunt voor de gehele website, omdat ruim 70% van de bezoekers de website op de mobiele telefoon bekijkt. 

Gerelateerde projecten

Op iedere website word ik opnieuw een beetje verliefd

"Een website ontwikkelen is als het bouwen van een huis: het begint met een stevige fundering, vereist aandacht voor detail en vraagt om een goed doordacht ontwerp. Maar in tegenstelling tot een huis is een website nooit helemaal 'af' - het blijft evolueren en groeien samen met de behoeften van het bedrijf."

Het kennismakingsgesprek verliep fijn en vlot. Anneke was open en eerlijk en zei waar het op stond en wat we konden verwachten. Geen gekke verassingen aan het einde. Anneke wilde van alles over Strakgedrukt en over onze doelen weten, zodat zij een zo’n compleet mogelijk plan kon maken. En dit kwam er ook! Een duidelijk plan met een duidelijke offerte. Ook hier weer, geen addertjes onder het gras of bijkomende kosten. 

Na akkoord van de offerte is Anneke direct aan de slag gegaan. Ze hield ons steeds op de hoogte van de stand van zaken en betrok ons bij keuzes die zij maakte. We hadden een deadline afgesproken en deze is dubbel en dwars gehaald. Nadat we live zijn gegaan hadden wij nog meerdere keren een vraag of onduidelijkheid. Een appje of mailtje en we kregen vrijwel direct reactie en hulp. Niets was teveel gevraagd voor Anneke. Wij hebben ervoor gekozen om Anneke het onderhoud van onze webshop te laten blijven doen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed daarin.

We zijn nu een tijdje live en we zien echt al verbeteringen met betrekking tot bestellingen via de webshop. Dit bewijst maar weer, een goed ingestelde webshop met een mooi design is gewoon heel belangrijk. Al met al hebben wij tijdens het opbouwen van de webshop een hele fijne samenwerking gehad en mag deze samenwerking wat ons betreft nog lang voorzetten. Wij zullen Anneke ook zeker bij iedere ondernemer aanraden die ook struggles heeft met zijn of haar webshop.

Jeroen en Denise

Jeroen en Denise

Webshop Strakgedrukt

Ook online aan de slag?

Gebruik gerust het contactformulier. Of plan meteen een afspraak in mijn agenda. Ik doe mijn best om jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever meteen contact? Bel, mail of app dan. 

Locatie