Website Strategie Training

Strakgedrukt

Nieuwe webshop

Over dit project

Webshop in WordPress vanuit Shopify

Strakgedrukt bedrukt allerlei producten van textiel en maken raamstickers, kraamcadeautjes en  bedankjes. Ook bedrijven en verenigingen weten Strakgedrukt te vinden. Denk aan het bedrukken van kleding of relatiegeschenken.

Ze voegen constant nieuwe producten toe aan de webshop en ook voor gelegenheden zoals moederdag, kraamvisite en sinterklaas is er volop inspiratie te vinden.  Inmiddels zijn ze ook begonnen met adverteren en werken zo aan het vergroten van hun naamsbekendheid. 

Het probleem

De uitdaging

De vorige webshop was opgebouwd in Shopify. Hier liepen ze tegen verschillende beperkingen aan zoals aanpassen van het design, toepassen van kortingen en variaties met maatwerk. 

Wat hebben we gedaan

De oplossing

Samen hebben we de doelstellingen van Strakgedrukt besproken: meer naamsbekendheid en een representatieve webshop die volledig aanpasbaar is qua design en functionaliteiten. 

Het design moest aansluiten op de productfotografie en er fris uitzien. Dus het kleurenpalet bestaat uit groen, bruin en oranje. 

Ook willen ze zelf eenvoudig met de webshop kunnen werken. Zoals het toevoegen van producten en kortingen inregelen. Daarnaast moet de website toekomstbestendig zijn. Denk aan emailmarketing en adverteren.  

De uitwerking

Het resultaat

Een WordPress website met Woocommerce intergratie en verschillende maatwerk toepassingen. Zoals automatische facturen en de mogelijkheid om variaties toe te voegen. 

Het design is afgestemd op de productfotografie en past naadloos bij de foto’s en producten. 

Denise heeft bij oplevering een 1-op-1 training gevolgd om goed met de webshop te kunnen werken. AVE Webdesign heeft de website in onderhoud en bekijkt en updatet de website wekelijks.  

Gerelateerde projecten

Op iedere website word ik opnieuw een beetje verliefd

"Een website ontwikkelen is als het bouwen van een huis: het begint met een stevige fundering, vereist aandacht voor detail en vraagt om een goed doordacht ontwerp. Maar in tegenstelling tot een huis is een website nooit helemaal 'af' - het blijft evolueren en groeien samen met de behoeften van het bedrijf."

Het kennismakingsgesprek verliep fijn en vlot. Anneke was open en eerlijk en zei waar het op stond en wat we konden verwachten. Geen gekke verassingen aan het einde. Anneke wilde van alles over Strakgedrukt en over onze doelen weten, zodat zij een zo’n compleet mogelijk plan kon maken. En dit kwam er ook! Een duidelijk plan met een duidelijke offerte. Ook hier weer, geen addertjes onder het gras of bijkomende kosten. 

Na akkoord van de offerte is Anneke direct aan de slag gegaan. Ze hield ons steeds op de hoogte van de stand van zaken en betrok ons bij keuzes die zij maakte. We hadden een deadline afgesproken en deze is dubbel en dwars gehaald. Nadat we live zijn gegaan hadden wij nog meerdere keren een vraag of onduidelijkheid. Een appje of mailtje en we kregen vrijwel direct reactie en hulp. Niets was teveel gevraagd voor Anneke. Wij hebben ervoor gekozen om Anneke het onderhoud van onze webshop te laten blijven doen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed daarin.

We zijn nu een tijdje live en we zien echt al verbeteringen met betrekking tot bestellingen via de webshop. Dit bewijst maar weer, een goed ingestelde webshop met een mooi design is gewoon heel belangrijk. Al met al hebben wij tijdens het opbouwen van de webshop een hele fijne samenwerking gehad en mag deze samenwerking wat ons betreft nog lang voorzetten. Wij zullen Anneke ook zeker bij iedere ondernemer aanraden die ook struggles heeft met zijn of haar webshop.

Picture of Jeroen en Denise

Jeroen en Denise

Webshop Strakgedrukt

Ook online aan de slag?

Gebruik gerust het contactformulier. Of plan meteen een afspraak in mijn agenda. Ik doe mijn best om jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever meteen contact? Bel, mail of app dan. 

Locatie
SOCIAL

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.