Website Strategie Training

Van Tetering Timmerwerken

Nieuwe website in WordPress

Over dit project

Een stoere, ruwe website

Van Tetering Timmerwerken wordt gerund door Paul van Teteringen. Wat zijn ogen zien, kunnen zijn handen maken. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, meubels op maat, tegelwerk… hij maakt het allemaal. 

Paul werkt graag met hout en draait zijn hand niet om voor grote, ingewikkelde projecten. Die uitdaging straalt ook van de website af. Stoer en niet bang voor een uitdaging. 

Het probleem

De uitdaging

De vorige website was gebouwd in Joomla en sterk verouderd. Zowel qua inhoud als foto’s. Ook was de websitebouwer niet meer te bereiken. Wel had Paul de domeinnaam in eigen beheer, fijn! 

Wat hebben we gedaan

De oplossing

Tijdens de inventarisatie kwam naar voren dat Paul geen poespas op de website wilde. Een stoer design met bijpassende foto’s en informatie over zijn diensten. Dat was voldoende. 

Voor nieuwe foto’s is samengewerkt met Eefje van VGGO. De foto’s zijn bewust wat donker geschoten om aan te sluiten bij het design. 

De teksten en projecten hebben een update gehad en de navigatie is anders ingedeeld om de bezoeker een prettige ervaring mee te geven. 

De uitwerking

Het resultaat

Een stoere en mannelijke website waar de passie voor het vak vanaf straalt. Geen nutteloze informatie maar gericht op het primaire doel: potentiele klanten uitnodigen contact op te nemen met Paul. 

Gerelateerde projecten

Op iedere website word ik opnieuw een beetje verliefd

"Een website ontwikkelen is als het bouwen van een huis: het begint met een stevige fundering, vereist aandacht voor detail en vraagt om een goed doordacht ontwerp. Maar in tegenstelling tot een huis is een website nooit helemaal 'af' - het blijft evolueren en groeien samen met de behoeften van het bedrijf."
Ik ben zeer tevreden met de website. Er werd goed met mij  meegedacht en mijn ideeën/ wensen zijn helemaal tot uiting gekomen op de website.
Resultaat: een mooie website voor een eerlijke prijs.

Paul van Tetering

Van Tetering Timmerwerken

Ook online aan de slag?

Gebruik gerust het contactformulier. Of plan meteen een afspraak in mijn agenda. Ik doe mijn best om jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever meteen contact? Bel, mail of app dan. 

Locatie
SOCIAL

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.