WordPress website onderhoud

Houd jouw website in top conditie

Het lijkt geen prioriteit, maar het is ontzettend belangrijk

Een goed onderhouden WordPress website is snel én veilig

Een website onderhouden kun je vergelijken met het poetsen van je huis. Je ruimt rotzooi op, maakt schoon en voert controles uit.

WordPress websites zijn populair. Wereldwijd draaien inmiddels 70% van alle websites op WordPress. Dit komt omdat het vrij toegankelijk is en ontwikkelaars makkelijk maatwerk kunnen leveren. 

Populair zijn heeft ook nadelen. Zo vinden hackers een succesvolle WordPress website reuze interessant. Ook komen er zo vaak nieuwe updates uit, dat websites niet altijd goed blijven werken. 

Een WordPress website die regelmatig wordt geupdated en schoongemaakt, blijft veilig en correct werken. Natuurlijk kun je dat zelf doen. Echter weet ik uit ervaring dat je eigen website niet hoog op het prioriteitenlijstje staat. 

AVE Webdesign kan dit onderhoud voor je verzorgen. Wekelijks wordt jouw website helemaal nagelopen, geüpdatet, een back-up gemaakt en ik help je met het plaatsen van teksten en afbeeldingen. 

Oftwel, je hebt geen omkijken naar je website en je kunt je bezighouden met dingen die je wel interessant vind en geld opleveren.  

Website onderhoud uitbesteden of niet?

Twijfel je of dat je het onderhoud van jouw website uit moet besteden? Ik heb een simpele checklist voor je. Hierop zie je 10 punten die ik wekelijks check voor de websites die bij mij in onderhoud zijn.

Kun je ze niet allemaal afvinken? Zorg dan dat je het in orde maakt om jouw WordPress website veilig en snel te houden.

Geen zin om het zelf in orde te maken of weet je niet hoe? Bespreek dan vrijblijvend de mogelijkheden om jouw website door mij te laten onderhouden. Dit tegen een keurig tarief en zonder rare fratsen.

Checklist website onderhoud

IS JOUW WEBSITE UP TO DATE?

Laat mij vrijblijvend jouw website checken. Is ie nog veilig, werkt de website naar behoren en is de laadtijd onder de 2 seconden?