Website Strategie Training

1-op-1 traject

Zelf WordPress website maken of webshop met Woocommerce

Ervaring

"Anneke legde alles uit in duidelijke taal."

Het leek me erg leuk en fijn om zelf met mijn website en webshop te kunnen werken. Dit was een grote stap en daarom heb ik het 1 op 1 traject gevolgd bij Anneke. Ik ben een aantal keer bij Anneke op kantoor geweest zodat we samen konden zitten. Anneke legde alles uit in duidelijke taal en ik ging telkens met huiswerk naar huis. 

Door de fijne en duidelijk uitleg kon ik thuis goed vooruit. Maar ook als het dan niet helemaal lukte of ik had vragen, kon ik haar zo bellen of mailen. Ze reageerde snel  en dan was het zo weer opgelost. 

Uiteindelijk hebben we samen een hele mooie website gemaakt waar ik nog steeds mega blij mee ben, maar alle credits gaan naar Anneke, dit was nooit gelukt zonder haar.

Picture of Roos Rokven

Roos Rokven

Eigenaar EQRoos

Wat maakt een goede website?

Strategie

Een solide basis is essentieel. Één die gebaseerd is op de gewenste resultaten van jouw doelgroep, aanbod en datgene waar jij voor staat en wilt bereiken. Dit brengen we eerst duidelijk in beeld. 

Systemen

Als duidelijk is wat de website moet gaan doen, koppelen we hier de juiste systemen aan. We bouwen met WordPress in combinatie met Elementor en webshops in Woocommerce. 

Vormgeving

De websitebezoeker is de uiteindelijke gebruiker van de website. Daarom stemmen we de vormgeving hierop af, uiteraard in combinatie met jouw huisstijl en foto’s. 

Mijn werkwijze

Wil je graag met mij 1-op-1 werken of weten wat ik voor je kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende (online) kennismaking met mij in. 

Als we een klik hebben en je bent akkoord met de offerte, plannen we drie datums voor de livedagen. Hierin gaan we aan de slag met: 

  • Jouw doelgroep
  • De klantreis
  • Jouw aanbod 
  • Het opzetten en vullen van de website 
  • Livegang en onderhoud 

Vooraf krijg je toegang tot de AVE Webcommunity zodat je jezelf optimaal voor kunt bereiden op de livedagen. Hierin staan alle huiswerkopdrachten en ga je aan de slag met het design van de website.  

Alle websites worden gemaakt in WordPress en webshops in Woocommerce in combinatie met Elementor. Hierdoor kun je zelf zonder technische kennis werken aan jouw website. Wil je aan de slag met een leeromgeving, dan bekijken we uiteraard ook daarvoor de mogelijkheden

Tijdens het gehele proces hebben we 3 livedagen en tussendoor kun je mij bereiken via email en Whatsapp. Uiteraard bepalen we samen de duur van het proces en stellen we deadlines. Het doel is om binnen 3 maanden na de strategiemeeting de website te lanceren, uiteraard in overleg met jou. 

Websites opgeleverd
+ 0
Tevreden klanten
+ 0
Toonaangevende ervaring
0 jaar

Ervaring

"Ze heeft goede tips en kan een goede vertaalslag maken van mijn wensen naar de uitstraling van de website "

“Bij de start van mijn eigen creatieve onderneming ‘De Viltschuur wilde ik ook meteen een website die past bij mijn bedrijf en mijzelf. Omdat ik niet steeds afhankelijk wil zijn van een externe partij wilde ik deze eigenlijk zelf maken. Maar hoe dan? 

Gelukkig kwam ik in contact met Anneke en zij wilde samen met mij de website opzetten. Ze heeft me uitgelegd hoe ik zelf dingen kan aanpassen en toevoegen. 

Als ik ergens niet uitkom kan ik haar bellen en dan helpt ze me weer op weg. Het is prettig om met haar samen te werken en zij is ook heel toegankelijk. Bovendien heeft ze goede tips en kan een goede vertaalslag maken van mijn wensen naar de uitstraling van de website.

Ilse Leijtens

De Viltschuur

Toppers die hebben geïnvesteerd

Iedereen is bij mij welkom. Als je tenminste bereid bent dingen te leren en er vol voor te gaan. We werken tenslotte langere tijd intensief samen. Ben je een hippische ondernemer? Dan ben ik de aangewezen persoon om je te helpen door mijn affiniteit met de paardensport. Zelf ben ik een fanatieke wedstrijdruiter en actief als voorzitter van onze paardensportvereniging. 

De vormgeving

Een website die technisch goed in elkaar zit en voorzien is van een strategie is leuk, maar het oog wilt natuurlijk ook wat. 

Daarom bekijk je tijdens het traject veel andere websites en ga je zelf aan de slag in Canva om een moodboard samen te stellen. Denk aan kleuren, lettertypes, websites die jou aanspreken en sfeerfoto’s. Alle visuele uitingen die staan voor jouw visie en kernwaarden mag je hierin terug laten komen. 

Dit moodboard houden we samen met jouw huisstijl in de gaten tijdens het bouwen van de website.

Ervaring

"Ik voelde me op mijn gemak en de livedagen waren ook super fijn."

“Ik heb het 1 op 1 traject bij Anneke gevolgd en het was echt super leerzaam. De investering was het meer dan waard. Ik voelde me op mijn gemak om mijn vragen te stellen en de live dagen waren ook super fijn. Ook als ik na afloop van het traject nog vragen had kon ik gewoon nog bij Anneke terecht en hielp ze me weer verder. Ook kijkt ze nog graag even mee als iets niet lukt. Super service dus!” 

Picture of Lonneke Berkvens

Lonneke Berkvens

Equi Learning

Waarom 1-op-1 werken met mij?

Ik durf wel te zeggen dat ik een stapje verder ga dan een gemiddelde online websitecoach. Natuurlijk is het live gaan van die website, webshop of leeromgeving het uiteindelijke doel, maar ik kijk verder.

Alle goed werkende websites en webshops hebben één ding gemeen: ze zijn gebaseerd op een goed doordachte strategie met jouw bedrijfsvisie in het achterhoofd.

Waarom zou je het jezelf moeilijk maken? Zorg dat je niet afhankelijk bent van een webbouwer als jij zelf actief aan de slag wilt met jouw website. Bespaar jezelf urenlang filmpjes kijken op Youtube of het lezen van onduidelijke handleidingen. Bespaar jezelf energie en tijd. Investeer in een 1-op-1 waarbij wij samen jouw website opzetten èn bouwen.

Dit traject is ideaal als je:

  • Zelf met jouw WordPress website of webshop wilt werken;
  • Controle wilt houden over het hele proces, van strategie tot livegang en onderhoud;
  • Frustratie, fouten en tijdsverspilling wilt voorkomen;
  • Een professionele website wilt die gebaseerd is op een doordachte strategie.

Ondersteuning via de AVE Webcommunity met theorie en video.

3 livedagen en persoonlijk contact via teams, app en email. We sparren op een eerlijke en kritische manier.

Jouw website is gebaseerd op een doordachte strategie en gebouwd in WordPress.

Jouw investering

Het is fijn om vooraf te weten wat de inhoud van het traject is en wat het gaat kosten. Daarin ben ik heel transparant. Wil je jouw website of webshop uitbreiden met dingen die hieronder niet staan genoemd, geef dat dan aan tijdens het kennismakingsgesprek. 

Na onze kennismaking ontvang je daarom een duidelijke offerte op maat. En vage facturen achteraf? Daar doe ik niet aan. 

1-op-1 traject met persoonlijke begeleiding

€2.499,-

Tijdelijke pilotprijs €1.997,-

Excl. btw / vanaf prijs

Wil je nog iets weten?

Veelgestelde vragen

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Stel al jouw vragen over het traject en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Ik vertel jou eerlijk of dat het traject passend voor je is en of dat ik iets voor je kan betekenen. 

Geen probleem! Sterker nog, misschien wel heel fijn. Zo kunnen we echt vanaf scratch beginnen. Beide dingen komen tijdens het traject aan bod en maken we samen in orde. 

Of je nu een bestaande website hebt of nog geen website, dat maakt niet uit. We beginnen altijd helemaal opnieuw. Ideaal als je schoon schip wilt maken. Natuurlijk kun je goede elementen van je huidige website behouden, zoals afbeeldingen en teksten. 

Het hebben van een logo is erg makkelijk. Dan hebben we een startpunt voor jouw huisstijl. Maar heb je dit niet, ook dan kunnen we van start. Dan ga je zelf aan de slag met bijvoorbeeld een logo in Canva. 

Wil je het professioneel aanpakken? Dan kan ik je topper Karel van Griensven van VGGO aanraden. Hij ontwerpt logo’s en huisstijlen die compleet afgestemd zijn op jouw visie en missie. Een eenmalige investering waar je heel lang plezier van gaat hebben! 

Mensen zijn visueel ingesteld. Goede, professionele foto’s maken daadwerkelijk het verschil op een website. Mocht je geen foto’s beschikbaar hebben, dan kunnen we gebruik maken van stockfoto’s. Maar dit maakt jouw website veel minder persoonlijk. 

Eventueel kunnen we aan de start van het 1-op-1 traject een businessshoot plannen met Eefje van Griensven van VGGO of Sabine Timman van SAB Media. 

Zij maken prachtige foto’s die geheel afgestemd zijn op jouw bedrijf en de website. Uiteraard mag je ook zelf foto’s regelen. Ik raad goede, professionele foto’s altijd aan. 

Geen probleem. Je hoeft geen code te schrijven of lastige dingen in het Engels te lezen. Alle software waarmee we werken is in het Nederlands en ik leg het je stap voor stap uit. Ook heb je ondersteuning vanuit de AVE Webcommunity. 

Uit ervaring weet ik dat ook mensen die minder handig zijn met computers uiteindelijk zelf met hun website kunnen werken. 

Dit is ongeveer 6 tot 10 uur per week als je alle huiswerkopdrachten volledig uitwerkt. Maar uiteraard ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Hoe beter jij jezelf thuis voorbereid, hoe meer we uit de livedagen kunnen halen. 

Uit ervaring weet ik dat ook mensen die minder handig zijn met computers uiteindelijk zelf met hun website kunnen werken. 

Nee, je zit niet aan mij vast na oplevering. Hosting en domeinnamen sluiten we altijd af op naam van de jou. 

Omdat ik het belangrijk vind dat je zelf met je website kunt werken, krijg  je toegang tot de AVE Webcommunity. Deze staat vol met video’s, artikelen en extra hulpmiddelen. 

Uiteraard kan ik na oplevering wel het onderhoud voor je verzorgen. Sterker nog, dat doe ik graag voor je. 

Zeker is dat mogelijk. Het draaien van updates, database schoonhouden, regelmatige controle van de website enz. Ik doe het graag voor je. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.