Website Advies

Advies, een frisse blik nodig of lig je wakker van jouw website?

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk of online. Graag maak ik kennis met je om te kijken of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Persoonlijk rapport

Jouw adviesrapport wordt volledig op maat geschreven. Geen kopie van een eerder geschreven analyse.

Betaalbaar

Betaalbaar

Geen duur kantoor of personeel. Daardoor is dit website advies prima betaalbaar, ook voor starter of ZZP'er.

Lig je 's nachts wakker van jouw website?

Naast dat ik websites bouw voor ondernemers, adviseer ik ook over websites, voornamelijk ZZP’ers. Concreet: hoe bouw je een website op zodat er daadwerkelijk meer klanten, leads en sales uit voorkomt? 

Net zoals de bouw van een huis, begint de bouw van een website met een ontwerp. Zie mij als een soort architect. Ik bekijk jouw website in een vogelvlucht. Een scherpe analyse op vindbaarheid, aantrekkingskracht, opbouw en een logische indeling. Nodigt jouw website uit tot blijven hangen of gauw op het kruisje in de bovenhoek klikken? 

Een analyse zo geschreven dat je er zelf mee aan de gang kunt. Of zet je websitebouwer aan de gang (of mij, mag ook!). Ik heb ruime ervaring, niet alleen met websites, maar ook met adviseren, online marketing, funnels, social media en zoekmachine optimalisatie. 

Doe er je voordeel mee.  

Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.
Eefje van Griensven
Anneke heeft ons heel fijn geholpen met onze website. Ze kijkt mee in wat voor bedrijf je bent en denkt hier in mee . Positieve input en goede begeleiding zodat ik zelf ook dingen kan aanpassen op de site !!
Evi Ansems
Anneke heeft de website van de vereniging gemaakt en houdt deze belangeloos bij. Wij zijn erg blij met haar hulp. Altijd vriendelijk, belangstellend en denkt mee in oplossingen.
Logo PSV de trouwe kameraden
Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden

Ben je toe aan een frisse blik op jouw website? We kijken samen wat beter kan en hoe we dat kunnen realiseren

Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden.

Erwin Samuels

Erwin Samuels

Website advies

Het rapport schrijf ik voor jou persoonlijk. Met volledige aandacht.

Veel gestelde vragen

Jij neemt contact met me op met de vraag of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. We plannen een vrijblijvende kennismaking, persoonlijk of online. We nemen samen jouw website door, benoemen de pijnpunten en wat het gewenste resultaat zou zijn.

Ik vat ons gesprek samen, noteer de afspraken en mail je de prijsopgave toe. Na jouw akkoord ga ik aan de slag met het adviesrapport. Dit stuur ik je later toe, samen met factuur.

Wil je vervolgafspraken maken, zoals het implementeren van zaken of een nadere uitwerking van een bepaald onderdeel, graag! Dan maken we daar aanvullende afspraken over.

Een website advies kost tussen de € 175,00 en € 225,00 excl. BTW. Dit is afhankelijk van de gegevens die je wilt delen en de grootte van de website. 

Ja, het rapport is volledig van jou en in de uitvoering ben je volledig vrij. Het is een advies, wat je er daadwerkelijk mee doet is aan jou. 

Uiteraard ga ik zorgvuldig met de beschikbare gegevens. Privacy staat hoog bij mij in het vaandel. 

Nee, je zit na oplevering niet vast aan AVE Webdesign. Ook ontvang je geen schimmige facturen achteraf.  

Website advies