Website Advies en Coaching

Advies, hulp, een frisse blik nodig of lig je wakker van jouw website?

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Graag maak ik vooraf kennis met je om te kijken of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

We doen het samen

We zitten naast elkaar. Laptops open. Jouw website en vragen staan centraal. Persoonlijk en op jouw tempo.

Betaalbaar

Betaalbaar

Persoonlijk en toegankelijk, daar sta ik voor. Een advies of coach sessie prima betaalbaar, ook voor starter of ZZP'er.

Lig je 's nachts wakker van jouw website?

Naast dat ik websites bouw voor ondernemers, help ik ook graag mensen met hun website. Je hebt een website, maar die past net niet. Je wilt online een professionele indruk achterlaten, maar offline ben je nu beter dan online. 

Je wilt graag zelf dingen aanpassen, maar ziet er tegenop. De techniek is je niet helemaal duidelijk en straks verwijder je per ongeluk iets… Je loopt in ieder geval vast en hebt antwoorden nodig, zoals: 

  • Kan ik mijn huidige site verbeteren in plaats van een nieuwe te bouwen? 
  • Kan de structuur handiger? De website is nu zo rommelig? 
  • Hoe kan ik de kleuren en logo van mijn nieuwe huisstijl aanpassen? 
  • Ik wil een aantal dingen aanpassen, maar ik weet niet hoe? 

Wil je praktische verbeteringen aanbieden die echt effect hebben? En wil je dit samen doen? 

Dan is een advies- of coachsessie iets voor jou! Ik heb ruime ervaring, niet alleen met WordPress websites, maar ook met online marketing, funnels, social media en zoekmachine optimalisatie. 

Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.
Eefje van Griensven
Anneke heeft ons heel fijn geholpen met onze website. Ze kijkt mee in wat voor bedrijf je bent en denkt hier in mee . Positieve input en goede begeleiding zodat ik zelf ook dingen kan aanpassen op de site !!
Evi Ansems
Anneke heeft de website van de vereniging gemaakt en houdt deze belangeloos bij. Wij zijn erg blij met haar hulp. Altijd vriendelijk, belangstellend en denkt mee in oplossingen.
Logo PSV de trouwe kameraden
Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden

Ben je toe aan een frisse blik op jouw website? We kijken samen wat beter kan en hoe we dat kunnen realiseren

Wat levert een advies- of coachsessie jou op?

  • Persoonlijk en 1 op 1;
  • In jouw tempo;
  • Jouw vragen en kwesties staan centraal;
  • Samen brainstormen en iemand die met je meedenkt;
  • Je krijgt uitleg en instructie op jouw eigen laptop;
  • Je verwerkt nieuwe kennis en inzichten meteen.

En wat gaan we doen tijdens een advies- of coachsessie?

Je brengt jouw to-do-lijstje en laptop mee en de benodigde logins. We doen een technische check van de website en brengen jouw wensen in kaart. 

We zitten naast elkaar, laptops open. Jouw website, emailmarketing en social media staan centraal. Alle aandacht voor jou, jouw bedrijf en jouw vragen. Eventueel maken we ter plekke instructievideo’s of beschrijvingen van zaken die je later zelf wilt kunnen  doen.  

Wat kost hulp bij je website?

Intensief samenwerken aan jouw online zichtbaarheid kost € 65,00 excl. BTW per uur. We plannen in eerste instantie een sessie van maximaal 3 uur. Hebben we meer werk, dan plannen we direct een nieuwe afspraak. Zijn we eerder klaar, dan ronden we natuurlijk eerder af. De factuur ontvang je achteraf. 

Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden.

Erwin Samuels

Erwin Samuels

Website advies en coaching

Een advies- en coachsessie doe ik persoonlijk, met volledige aandacht

Veel gestelde vragen

Jij neemt contact met me op met de vraag of dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. We plannen een vrijblijvende kennismaking, telefonisch of online. We nemen samen jouw website door, benoemen de pijnpunten en wat het gewenste resultaat zou zijn.

Als het klikt, plannen we een plaats, tijd en datum. Ik mail jou een afspraakbevestiging en de prijsopgave. 

Ik kom naast je zitten en we laten samen jouw wensen in vervulling gaan. Wil je vervolgafspraken maken, zoals het implementeren van zaken of een nadere uitwerking van een bepaald onderdeel, graag! Dan maken we daar aanvullende afspraken over. De factuur ontvang je achteraf. 

Een advies- of coachsessie kost € 65,00 excl. BTW per uur.  

Uiteraard ga ik zorgvuldig met de beschikbaar gestelde gegevens. In principe werken we op jouw laptop. Maken we gebruik van mijn computer, dan sla ik geen gegevens op en verwijder ik eventueel gemailde gegevens.  Privacy staat hoog bij mij in het vaandel. 

Nee, je zit na een sessie niet vast aan AVE Webdesign. Ook ontvang je geen schimmige facturen achteraf.  

Website advies en coaching