Website Strategie Training

AVE Webdesign is nu een erkende webdesigner door de NLGW

Yes! Ik kondig met trots aan dat AVE Webdesign vanaf heden het officiële keurmerk van de Nederlandse Vereniging van Geregistreerde Webdesigners (NLGW) draagt! Dit is een belangrijke mijlpaal voor mijn bedrijf en biedt erkenning voor het portfolio wat ik de afgelopen jaren heb opgebouwd. Maar waarom is een keurmerk voor webdesigners eigenlijk zo belangrijk, en wat betekent dit voor jou als klant?

In dit artikel:

Waarom een keurmerk voor webdesigners?

Het aanbod van webdesigners groeit. En helaas niet alleen in positieve zin. Er zijn veel personen werkzaam zonder opleiding of niet ingeschreven bij de KVK. Daarom is het voor jou als klant cruciaal om te weten welke bedrijven betrouwbaar en professioneel zijn. 

Hier komt de NLGW om de hoek kijken. De NLGW is dé brancheorganisatie voor Nederlandse webdesigners en speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid binnen onze sector.

Criteria voor het keurmerk NLGW

Een keurmerk zoals dat van de NLGW helpt ondernemers bij het vinden van bewezen succesvolle webdesigners. Alleen bedrijven die voldoen aan strikte criteria mogen het NLGW-logo voeren. Deze criteria omvatten onder andere:

  • Het werken volgens duidelijke eigen algemene voorwaarden.
  • Inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK).
  • Een klantgerichte en doelmatige aanpak bij het realiseren van moderne websites.
  • Uitgebreide kennis van vormgeving en techniek.
  • Het bieden van snel, helder en actueel advies.

Met dit keurmerk weet je zeker dat je samenwerkt met een webdesigner die niet alleen creatief en technisch onderlegd is, maar ook professioneel en betrouwbaar.

Wat maakt het interessant om een webdesigner in te schakelen met een NLGW-keurmerk?

Als klant van een NLGW-geregistreerde webdesigner zoals AVE Webdesign, profiteer je van meerdere voordelen. Ten eerste biedt het keurmerk de garantie dat je samenwerkt met een professional die zich houdt aan strikte kwaliteitsnormen. Dit betekent dat je kunt rekenen op een hoog niveau van dienstverlening en deskundigheid.

Daarnaast zorgt een NLGW-keurmerk voor fiscale zekerheid. In een markt waar steeds meer hobbyisten webdiensten aanbieden, biedt het keurmerk een duidelijke scheiding tussen geregistreerde professionals en niet-geregistreerde aanbieders. Dit kan belastingtechnische voordelen opleveren en voorkomt ingewikkelde vragen van overheidsinstanties bij het inleveren van je financiële jaarcijfers.

Door te kiezen voor een NLGW-geregistreerde webdesigner, investeer je in een partner die je wensen kan vertalen naar een succesvolle website die bijdraagt aan de doelen en groei van je bedrijf. De NLGW zorgt er ook voor dat de concurrentie gezond en eerlijk blijft, wat bijdraagt aan een stabiele en betrouwbare markt.

Kies voor zekerheid en kwaliteit met AVE Webdesign

Binnen AVE Webdesign ben ik constant bezig met het leveren van hoogwaardige en klantgerichte webdesignoplossingen. Met het nieuwe NLGW-keurmerk laat ik zien dat ik voldoe aan de hoogste standaarden binnen de branche. Ik sta klaar om je te helpen bij het realiseren van een website die niet alleen prachtig is, maar ook effectief en toekomstbestendig.

Heb je vragen of wil je meer weten over wat ik voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvende kennismaking.

Artikel delen?

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.