Website Strategie Training

Even voorstellen! Sponsorruiter Stephanie Kooijman

AVE Webdesign staat inmiddels alweer ruim 2 jaar geregistreerd bij de KVK. Tijd om even terug te kijken hoe dat ik eigenlijk gestart ben met het maken van websites in opdracht. De oorzaak ligt eigenlijk bij amazone Stephanie Kooijman… 

Lang lang geleden was er eens...

een meisje genaamd Anneke die fanatiek paardreed. (Nu nog steeds trouwens!) Toentertijd had ik een merrie die ik uitbracht ik de klasse Z1. Merrie sprong een wissel, maar ik was best onzeker in de wedstrijdring en durfde de overstap naar de Z2 niet te maken. 

Voor de niet-paardenmensen, bij een wissel springt een paard van de linker- naar de rechtergalop of andersom. De wissel telt zwaar mee in de punten vanaf het Z2, belangrijk onderdeel dus!

Foto: Sabine Timman | SAB Fotografie

Iemand die in je gelooft

Heb het even opgezocht, maar het was in 2013 dat Stephanie een dressuurclinic gaf in Oud-Gastel. Ik deed mee en tijdens de clinic kwam de vraag of dat merrie al een wissel sprong. Dus die deed ik braaf voor en toen vroeg Stephanie, “waarom start je geen Z2? Haar wissels zijn goed!”

Ja goede vraag… ik was eerlijk en gaf aan dat ik niet zo goed durfde. “Wat kan er fout gaan?” was de reactie. Weer een terechte opmerking. “Ik zou het gewoon proberen.” 

En zo geschiedde

Ik was enthousiast over de clinic en vroeg of dat ze ook privé dressuurlessen gaf. Eigenlijk niet echt, maar ik mocht wel een keer langskomen bij Academy Bartels. Daar was Stephanie toen stalruiter. 

En zo begon onze samenwerking. Na de klasse Z2, kwam het ZZ-Licht en het ZZ-Zwaar. Afijn, ik ben met merrie veel verder gekomen als dat ik ooit voor mogelijk heb gehouden. En vandaag de dag les ik nog steeds bij Stephanie! 

Iets met een website

In 2015 startte ik met de blog Paard & Ambitie. Ik wilde mijn Facebook vrienden niet constant lastig vallen met paardenverhalen, dus schreef ik wat me bezig hield rondom de paardensport op een website: www.paardenambitie.com. Dit was een WordPress blog. Later breidde ik dit uit met het Ruitercafé: lezingen op de vereniging waarin ik een paardenprofessional uitnodigde. 

Iets met een klok en een klepel

Stephanie zag via Facebook dat ik online wat aan het aanrommelen was en vroeg op een dag of dat ik ook niet iets met haar website kon doen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik lekker frutten met WordPress, een thema en wat plugins en Stephanie blij met haar nieuwe website. Dit deelden we allebei op Facebook en tot mijn stomme verbazing kwam er toen van iemand anders de vraag of dat ik een website kon maken … 

En nu zijn we ruim 5 jaar verder

Lekker frutten met WordPress heeft inmiddels een officiële bedrijfsnaam gekregen, een KVK inschrijving en een BTW nummer. Net echt! En ik vind het zo leuk, dat ik in het najaar start met een officiele HBO opleiding tot webdesigner. 

Stephanie ben ik nog steeds heel dankbaar dat zij mij de kans gaf om dit prachtige vak te ontdekken. Daarom hebben we onlangs haar website volledig vernieuwd en is ze vanaf heden sponsorruiter van AVE Webdesign

Graag stel ik je voor: Stephanie Kooijman | SK Dressage

Daar waar passie voor dressuur en liefde voor het paard samen komen. 

Vanuit de thuisbasis van SK Dressage, Hippisch Centrum Nieuw Keytenburg in Ruchpen, werkt Stephanie Kooijman dagelijks met haar team aan haar droom: een succesvolle dressuurstal waar liefde voor het paard en een integere bedrijfsvoering centraal staan. 

Stephanie Kooijman heeft op haar leeftijd al een CV om u tegen te zeggen. Onder begeleiding van Tineke Bartels nam ze in 2010 deel aan haar eerste Europees Kampioenschap en er zouden nog vele volgen. Met haar voormalige toppaard Winston nam ze in 2016 deel aan het EK U25.

Sinds dat jaar is ook SK Dressage een feit waarbij ze zich volledig richt op het trainen en uitbrengen van succesvolle dressuurpaarden, in- en verkoop en instructie aan ruiters die graag beter willen leren paardrijden.

Artikel delen?

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.