Portfolio

Trots op mijn steeds vollere rugtas met website ervaring

Opgeleverde websites

Op elke website word ik opnieuw verliefd

Een website gemaakt door AVE Webdesign is uniek. Zorgvuldig ontworpen en met liefde opgebouwd. 
Tenslotte wil ik net als jou met trots mijn naam vermelden. Gelukkig hoef ik niet van elke website afscheid te nemen en mag ik ze in onderhoud houden.

Wil je meer van een website zien? Klik dan op het betreffende project. 

Het kennismakingsgesprek verliep fijn en vlot. Anneke was open en eerlijk en zei waar het op stond en wat we konden verwachten. Geen gekke verassingen aan het einde. Anneke wilde van alles over Strakgedrukt en over onze doelen weten, zodat zij een zo’n compleet mogelijk plan kon maken. En dit kwam er ook! Een duidelijk plan met een duidelijke offerte. Ook hier weer, geen addertjes onder het gras of bijkomende kosten. 

Na akkoord van de offerte is Anneke direct aan de slag gegaan. Ze hield ons steeds op de hoogte van de stand van zaken en betrok ons bij keuzes die zij maakte. We hadden een deadline afgesproken en deze is dubbel en dwars gehaald. Nadat we live zijn gegaan hadden wij nog meerdere keren een vraag of onduidelijkheid. Een appje of mailtje en we kregen vrijwel direct reactie en hulp. Niets was teveel gevraagd voor Anneke. Wij hebben ervoor gekozen om Anneke het onderhoud van onze webshop te laten blijven doen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed daarin.

We zijn nu een tijdje live en we zien echt al verbeteringen met betrekking tot bestellingen via de webshop. Dit bewijst maar weer, een goed ingestelde webshop met een mooi design is gewoon heel belangrijk. Al met al hebben wij tijdens het opbouwen van de webshop een hele fijne samenwerking gehad en mag deze samenwerking wat ons betreft nog lang voorzetten. Wij zullen Anneke ook zeker bij iedere ondernemer aanraden die ook struggles heeft met zijn of haar webshop.

Jeroen en Denise

Jeroen en Denise

Webshop Strakgedrukt

“Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. 

Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.”

Eefje van Griensven

Eefje van Griensven

Fotografe en eigenaar VGGO

“AVE webdesign heeft super goed geluisterd naar mijn wensen en zeer goed meegedacht waardoor ik nu een professionele en goed werkbare website heb die het ook super doet op de telefoon !

Altijd snel respons en ontwerp door haar uitgedacht was precies wat we in gedachten hadden. Zowel als persoon, als webdesigner en als prijs kwaliteit een echte aanrader!”

Miranda vd Corput

Miranda vd Corput

Droomeind Vakantiehuizen

“Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching. Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website.

Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!”

Judith Potman-Nelis

Judith Potman-Nelis

JP Coaching

“AVE webdesign is een absolute topper! Anneke is een zeer gedreven dame, prettig in omgang en denkt graag met je mee om samen tot een goed werkende, vindbare en mooie website te komen.

Mijn website staat al ruime tijd online en nog altijd ontzettend tevreden met het eindresultaat. Op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van zaken voor je website? AVE Webdesign is een absolute aanrader!”

Wouter van Engelen

Wouter van Engelen

WE Repair

“Anneke heeft voor ons een zeer mooi, overzichtelijk en heel eenvoudig werkende website gebouwd. Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden.

Maar ook zeker haar goede zorg betreffende de “after sales” vinden wij heel goed. Als we in een paar woorden onze mening zouden moeten samenvatten zouden het deze zijn: professioneel, vakbekwaam, prettig en voortvarend!”

Erwin Samuels

Erwin Samuels

Eigenaar IPS Horse Group

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem.