Website Strategie Training

Portfolio

Trots op mijn steeds vollere rugtas met website ervaring

Opgeleverde websites

Op elke website word ik opnieuw verliefd

Elke website die gemaakt wordt door AVE Webdesign is uniek. Zorgvuldig ontworpen en met liefde opgebouwd. 
Tenslotte wil ik net als jou met trots mijn naam vermelden. Gelukkig hoef ik niet van elke website afscheid te nemen en mag ik ze in onderhoud houden.

Wil je meer van een website zien? Klik dan op het betreffende project. 

Ervaring

"Na 1 gesprek weet Anneke al wat voor website ze gaat bouwen"

“AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!”
Picture of Michelle Robben

Michelle Robben

Eigenaar sportschool Maintrain

Ervaring

"Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten"

“AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.”
Picture of Maaike Bierstekers

Maaike Bierstekers

Opleidingsinstituut Gerion Amsterdam

Ervaring

"We zijn nu een tijdje live en we zien echt al verbeteringen in de bestellingen."

Het kennismakingsgesprek verliep fijn en vlot. Anneke wilde alles over Strakgedrukt en onze doelen weten. Hierop volgde een duidelijk plan met een heldere offerte. Geen addertjes onder het gras of bijkomende kosten. 

Na akkoord is Anneke direct aan de slag gegaan. Hield ons op de hoogte en betrok ons bij keuzes die zij maakte. De afgesproken deadline is dubbel en dwars gehaald. Nadat livegang konden we vragen blijven stellen. Direct reactie en hulp, niets is teveel gevraagd voor Anneke. Ze blijft het onderhoud van onze webshop doen. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed daarin.

We zijn nu een tijdje live en we zien echt al verbeteringen met betrekking tot bestellingen via de webshop. Dit bewijst maar weer, een goed ingestelde webshop met een mooi design is gewoon heel belangrijk.

Picture of Denise & Jeroen

Denise & Jeroen

Webshop strakgedrukt.nl

Ervaring

"Anneke draagt vernieuwende ideeën aan, is creatief en schakelt snel."

“Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen hebben we onze eigen websites samen met haar gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. 

Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.”

Picture of Eefje & Karel van Griensven

Eefje & Karel van Griensven

VGGO en DIFAI

Ervaring

"Zowel als persoon, als webdesigner en als prijs kwaliteit een echte aanrader!"

“AVE webdesign heeft super goed geluisterd naar mijn wensen en zeer goed meegedacht waardoor ik nu een professionele en goed werkbare website heb die het ook super doet op de telefoon.

Altijd snel respons en ontwerp door haar uitgedacht was precies wat we in gedachten hadden. Zowel als persoon, als webdesigner en als prijs kwaliteit een echte aanrader!”

Picture of Miranda v/d Corpunt

Miranda v/d Corpunt

Droomeind vakantiehuizen

Ervaring

"Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website."

“Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching. Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website.

Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!”

Picture of Judith Nelis

Judith Nelis

JP Coaching

Ervaring

"Denkt graag met je mee om tot een goed werkende, vindbare en mooie website te komen."

“AVE webdesign is een absolute topper! Anneke is een zeer gedreven dame, prettig in omgang en denkt graag met je mee om samen tot een goed werkende, vindbare en mooie website te komen.

Mijn website staat al ruime tijd online en nog altijd ontzettend tevreden met het eindresultaat. Op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van zaken voor je website? AVE Webdesign is een absolute aanrader!”

Picture of Wouter van Engelen

Wouter van Engelen

WE Repair

Ervaring

"Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden."

“Anneke heeft voor ons een zeer mooi, overzichtelijk en heel eenvoudig werkende website gebouwd. Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden.

Maar ook zeker haar goede zorg betreffende de “after sales” vinden wij heel goed. Als we in een paar woorden onze mening zouden moeten samenvatten zouden het deze zijn: professioneel, vakbekwaam, prettig en voortvarend!”

Picture of Erwin Samuels

Erwin Samuels

IPS Horsegroup

Keertje kletsen?

Boek een kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe plannen!

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.