Een portfolio waar ik trots op ben

Verschillende ondernemers gingen jou al voor. Komt jouw website hier ook bij?

“Anneke draagt veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel."

Eefje van Griensven - VGGO

“Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.”

"Altijd snel respons en ontwerp door haar uitgedacht was precies wat we in gedachten hadden."

Miranda van den Corput - Droomeind vakantiehuizen

“AVE webdesign heeft super goed geluisterd naar mijn wensen en zeer goed meegedacht waardoor ik nu een professionele en goed werkbare website heb die het ook super doet op de telefoon !

Altijd snel respons en ontwerp door haar uitgedacht was precies wat we in gedachten hadden. Zowel als persoon , als webdesigner en als prijs kwaliteit een echte aanrader!”

"Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!"

Judith Potman - JP Coaching

“Anneke heeft de prachtige website gemaakt voor mijn praktijk voor coaching. Anneke heeft het talent om het verhaal van mij en mijn bedrijf te vertalen in een website. Na het opleveren van de website heb ik een duidelijke handleiding gekregen, die ze me ook nog uitstekend heeft uitgelegd, zodat ik zelf aanpassingen door kan voeren in mijn website.

Wil je ook een website laten maken en weet je niet waar te beginnen? Neem dan zeker contact op met Anneke! Zij helpt je op weg, stelt goede vragen die zorgen dat je na gaat denken over wat je wilt zeggen met je website en vertaald dit in een prachtig eindresultaat!”

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem.