Website Strategie Training

Bedankt! Je blijft op de hoogte van de insights van AVE Webdesign

Woehoe! Jouw inschrijving is gelukt. Vergeet niet om het emailadres anneke@avewebdesign.nl toe te voegen aan je contacten of veilige lijst. Zo komen de emails zeker in jouw inbox terecht (en niet in de spam!). Wil je niet langer aanmodderen en aan de slag met een professional? Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Misschien is het tijd...

Voor een nieuwe website

Een goede website is niet alleen een ‘visitekaartje’, maar ook dé manier om nieuwe klanten aan te trekken. Het is de online basis waar je jouw bedrijf opbouwt. 

Ben je klaar om jouw digitaal imperium op te bouwen en te versterken? En jouw website daadwerkelijk voor je te laten werken? Of je nu zelf een website wilt leren bouwen of liever mij inschakelt, ik kan niet wachten om je te helpen. 

Wat kan ik voor je doen?

De juiste systemen, een plan en kloppend design

Website laten bouwen

Wil jij een nieuwe WordPress website, webshop of leeromgeving laten maken die jou daadwerkelijk klanten op levert? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw online wensen te bespreken. 

Zelf aan de slag zonder het wiel opnieuw uit te vinden

AVE Webcommunity

Heb je online plannen? Hoe fijn is het dan om zelf met jouw website aan de slag te gaan? In de AVE Webcommunity vind je (online)trainingen en inspiratie om jouw online imperium op te bouwen en te versterken.

Ik hanteer duidelijke werkwijzes en transparantie tijdens onze samenwerking

We hebben persoonlijk en regelmatig contact via teams, app en email

Ik bouw logisch, strategisch en professioneel

Suzanne Heemskerk
Anneke is echt een topper! Ze heeft onze website ruitervoorkeuren zo gaaf neergezet en online super ondersteund. Met eigen ideeën en input om het nog beter te maken. Wij hebben de samenwerking met Anneke heel prettig ervaren. Professioneel en heel meedenkend. Echt een aanrader.
Anneke
Jaren stelde ik het vernieuwen van mijn website uit. Te tijdrovend om het zelf "even tussendoor" te doen. Eenmaal in contact met Anneke viel een last van mijn schouders! Wat heerlijk dat zij een duidelijk plan van aanpak heeft, heel fijn communiceert, haar afspraken nakomt en met open blik deze klus oppakte. Zo fijn om nu een mooie nieuwe website te hebben (www.voedingsadviespaard.nl). Zeker een aanrader!
Tonnie Verhees
Zeer goede bereikbaarheid en daarbij horende communicatie. Snel, accuraat handelend. Goed meedenkend in wat voor mij belangrijk is.
lonneke1028
Ik heb het 1 op 1 traject bij Anneke gevolgd en het was echt super leerzaam. De investering was het meer dan waard. Ik voelde me op mijn gemak om mijn vragen te stellen en de live dagen waren ook super fijn. Ook als ik na afloop van het traject nog vragen had kon ik gewoon nog bij Anneke terecht en hielp ze me weer verder. Ook kijkt ze nog graag even mee als iets niet lukt. Super service dus!
Lobke Bijl
Fijne communicatie, deskundig advies en een prachtig resultaat. Dankjewel Anneke!
Corsten Fourage
Desiree de Jong
Top meid, professioneel en een echte aanpakker!
Katja Torbijn
Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!
Maaike Bierstekers
AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.
Michelle Robben
AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die voelen als ’thuis komen’. En ook daadwerkelijk conversie opleveren. 

Met mijn opleiding aan het College of Multimedia in Amsterdam en mijn achtergrond in het ondernemerschap ben ik de aangewezen persoon om jouw online activeiten naar een hoger niveau te tillen.

Ik heb een focus op de hippische branche en werk samen met professionals zoals Gisella Bartels, Anneke Hallebeek en Malene Nootenboom. Maar ook vele ondernemers buiten deze branche weten mij te vinden en mag ik helpen hun online zichtbaarheid te vergroten.

Keertje kletsen?

Boek een kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe plannen!

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.