Woehoe! Jouw inschrijving is gelukt. Vergeet niet om het emailadres anneke@avewebdesign.nl toe te voegen aan je contacten of veilige lijst. Zo komen de emails zeker in jouw inbox terecht (en niet in de spam!). Wil je niet langer aanmodderen en aan de slag met een professional? Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Misschien is het tijd...

Voor een nieuwe website

Een goede website is niet alleen een ‘visitekaartje’, maar ook dé manier om nieuwe klanten aan te trekken. Het is de online basis waar je jouw bedrijf opbouwt. 

Ben je klaar om jouw digitaal imperium op te bouwen en te versterken? En jouw website daadwerkelijk voor je te laten werken? Of je nu zelf een website wilt leren bouwen of liever mij inschakelt, ik kan niet wachten om je te helpen. 

Wat kan ik voor je doen?

De juiste systemen, een plan en kloppend design

Website laten bouwen

Wil jij een nieuwe WordPress website, webshop of leeromgeving laten maken die jou daadwerkelijk klanten op levert? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw online wensen te bespreken. 

Zelf aan de slag zonder het wiel opnieuw uit te vinden

AVE Webcommunity

Heb je online plannen? Hoe fijn is het dan om zelf met jouw website aan de slag te gaan? In de AVE Webcommunity vind je (online)trainingen en inspiratie om jouw online imperium op te bouwen en te versterken.

Ik hanteer duidelijke werkwijzes en transparantie tijdens onze samenwerking

We hebben persoonlijk en regelmatig contact via teams, app en email

Ik bouw logisch, strategisch en professioneel

Katja Torbijn
Anneke heeft een mooie website gebouwd die ook nog eens makkelijk te beheren is. Ze denkt mee en durft kritisch te zijn op de wensen van haar klanten, met als doel de beste website voor de doelgroep. Ook na oplevering van de site staat ze klaar om te helpen als dat nodig is. Kortom: een prettige samenwerking!
Maaike Bierstekers
AVE webdesign heeft onze oude, suffe website omgebouwd tot een strak, overzichtelijk en professioneel visitekaartje van ons bedrijf. Ten allen tijden was er fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en werden gemaakte afspraken steeds punctueel nagekomen. Ook het overzetten verliep soepel en daarbij was Anneke ten allen tijden beschikbaar ter ondersteuning. Kortom, aanrader voor iedereen die zijn website wil laten vernieuwen en/of zijn bedrijf op het web goed weg wil zetten.
Michelle Robben
AVE heeft al 2x een website voor mij gemaakt en beide keren ontzettend tevreden. Na 1 gesprek weet Anneke weet ze al wat voor website ze gaat bouwen. Na oplevering ben ik beide keren ontzettend tevreden geweest. Kleine op- en aanmerkingen worden meteen aangepast en ze denkt graag mee over aanpassingen. Echt een aanrader om met AVE aan de slag te gaan!
Natalie Van hulst
Ik ben echt mega blij en zeer tevreden over de samenwerking met AVE! Tijdens een gesprek werd ik zo goed gehoord en mijn ideeën werden gehoord, en het eindresultaat is echt geweldig! Mooier dan wat ik had kunnen bedenken! Ik hoop nog lang met AVE te kunnen samenwerken!
Bart van der Heijden
Heel tevreden met en over Anneke van AVE. Van harte aanbevolen!👌🏻
Jolanda Braam
Superblij met het werk van Anneke. In no-time weet ze de juiste snaar te raken en onze website compleet om te gooien naar een prettig werkend geheel. Echt een aanrader!
WE Repair
AVE webdesign is een absolute topper! Anneke is een zeer gedreven dame, prettig in omgang en denkt graag met je mee om samen tot een goed werkende, vindbare en mooie website te komen. Mijn website staat al ruime tijd online en nog altijd ontzettend tevreden met het eindresultaat. Op zoek naar een betrouwbare partner met kennis van zaken voor je website? AVE Webdesign is een absolute aanrader!
Wendy Raaimakers
Ik ben super blij met de hulp van Anneke. Ik heb haar uitgelegd wie ik ben en wat ik doe met mijn bedrijf. Zij heeft hier bij het maken van mijn website zo goed op aangesloten. Ze reageert snel, is duidelijk in haar afspraken waardoor ik weet wat ik kan verwachten, ze komt haar afspraken na en ze denkt heel goed mee met vragen die ik heb. Ze is creatief en je merkt dat ze het belang voelt dat jouw website ook echt moet uitstralen wie jij bent. Daar sluit ze super goed op aan. En ze heeft ook nog een programma geïnstalleerd waardoor het voor mij ook makkelijker is geworden om zelf wijzigingen aan te brengen indien nodig. Erg blij met de hulp van Anneke! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen!
Kristel Vermeer
Heel fijn gewerkt met Anneke! Ze zet jouw wensen om in het product en doet dit zeer kundig en snel!
Anneke Timmermans
Anneke heeft een super mooie, duidelijke website gemaakt voor mijn kapsalon. Helemaal zoals de wensen waren. Ze snapt precies wat ik bedoel. Super tevreden! Topper!!

Hi, ik ben Anneke.

Webdesigner en online architect. Ik help ondernemers meer klanten uit hun website te halen. Dit doe ik door WordPress websites, webshops en leeromgevingen te ontwikkelen die voelen als ’thuis komen’. En ook daadwerkelijk conversie opleveren. 

Met mijn opleiding aan het College of Multimedia in Amsterdam en mijn achtergrond in het ondernemerschap ben ik de aangewezen persoon om jouw online activeiten naar een hoger niveau te tillen.

Ik heb een focus op de hippische branche en werk samen met professionals zoals Gisella Bartels, Anneke Hallebeek en Malene Nootenboom. Maar ook vele ondernemers buiten deze branche weten mij te vinden en mag ik helpen hun online zichtbaarheid te vergroten.

Keertje kletsen?

Boek een kennismaking

Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe plannen!

Stel al jouw vragen over mijn aanbod en werkwijze tijdens een vrijblijvend (online) gesprek van 30 minuten.

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.