Website Strategie Training

website hosting

Hosting van jouw website is de fundering van jouw online activiteiten. Die moet goed en snel zijn.

Grootse online plannen, maar een slechte fundering?

Goede website hosting vormt de basis van jouw online succes

Hosting bepaalt de snelheid en werking van de website. En die is essentieel.

Mijn jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites heeft ervoor gezorgd dat ik vele hostingaanbieders langs heb zien komen. Strato, Hostnet, Vimexx, Mijn Domein enz. 

Inmiddels weet ik precies wat er nodig is voor een succesvolle, online business: snelle, veilige webhosting in combinatie met email via Microsoft 365. Daarom ben ik een exclusieve samenwerking aangegaan met Danego, een ICT bedrijf uit Uden. 

Een kleine organisatie met vakidioten op het gebied van websites en email. Met medewerkers die ik gewoon kan bellen. Persoonlijk contact en top service. 

Hosting die zorgt dat websites altijd online zijn, heel snel laden en technisch prettig om mee te werken. En email die niet in de spam terecht komt. Ik word er heel blij van. 

Wanneer je met AVE Webdesign werkt, adviseer ik je om gebruik te maken van de diensten van Danego. Je domeinnaam en email staat altijd op jouw naam en blijft van jou. 

Gebruik je liever een andere hostingaanbieder? Geen probleem. Ik geef dan alleen geen garanties op de werking van de website of email. 

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Check vrijblijvend of dat jouw gewenste domeinnaam nog vrij is. Ik regel dit graag voor je. Kun jij weer verder met ondernemen.

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.