Hosting

Het fundament van jouw website móét goed zijn

Grootse online plannen, maar een slechte fundering?

Een snelle website is de basis van jouw online succes

Hosting is de server waar jouw website op draait. En bepaalt de snelheid en werking van jouw website. Trage laadtijd? Das pech, bezoeker weg!

Mijn jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van websites heeft ervoor gezorgd dat ik vele hostingaanbieders langs heb zien komen. Strato, Hostnet, Vimexx, Mijn Domein enz. 

Ik ben niet getrouwd met een hostingaanbieder, maar er springt eentje bovenuit voor mij: XEL. Een kleine organisatie met vakidioten op het gebied van WordPress Hosting. Met medewerkers die ik gewoon kan bellen. Persoonlijk contact en top service. 

Hosting die zorgt dat websites altijd online zijn, heel snel laden en technisch prettig om mee te werken. Ik word er heel blij van. 

Wanneer je met AVE Webdesign werkt, bied ik je de mogelijkheid om gebruik te maken van de hosting van XEL. Deze staat altijd op jouw naam. Je zit qua hosting nooit vast aan AVE Webdesign. 

Natuurlijk kunnen we ook gebruik maken van jouw hosting, geen probleem. Ik geef dan alleen geen garanties op de werking van de website. Dat durf ik met de hosting van XEL wel, zonder enige aarzeling. 

IS JOUW DOMEINNAAM NOG VRIJ?

Check vrijblijvend of dat jouw gewenste domeinnaam nog vrij is en leg hem gauw vast. Voordat iemand anders hem wegkaapt.