Website Strategie Training

Emailmarketing

Vergroot je netwerk en verhoog jouw omzet

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van email

Verdiepen, verzamelen en verkopen via emailmarketing

Ondernemen is zoveel meer dan alleen datgene doen waar jij goed in bent. Je moet achter nieuwe klanten aan, bestaande klanten tevreden houden, diensten en producten verder ontwikkelen…. 

Het heeft allemaal één ding gemeen. Jij moet er tijd en energie instoppen. 

Hoe zou het zijn als je automatisch de loyaliteit van je klanten verhoogd, nieuwe leads verzamelt en meer verkoopt? En niet afhankelijk bent van het algoritme van een social media kanaal? 

Dat is de kracht van email. Grotendeels te automatiseren en gericht in te zetten voor jouw doelgroep. Ook als je geen online bedrijf hebt. 

Emailmarketing is ideaal voor jou als je...

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Ik houd me fulltime bezig met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van WordPress websites en alles wat eraan vasthangt zoals emailmarketing. Sterker nog, ik heb de gehele Academy van Mailblue doorlopen en mag mezelf Mailblue Expert noemen. Mailblue is hét programma om een doordachte emailmarketing strategie op te zetten.

Dit kan ik jou ook leren. Samen richten we Mailblue in en bedenken we de inhoud van jouw emailmarketing. Om daarna met elkaar de funnels in te richten en jouw website te optimaliseren. Denk aan landingspagina’s, inschrijfformulieren enz. 

Een emailmarketing strategie die impact heeft, de juiste doelgroep aanspreekt, veilig en goed werkt en volledig geautomatiseerd is. Daardoor kun jij jouw tijd en energie aan jouw bedrijf besteden.  

Investeer in je klanten en omzet 

Om jou talloze instructiefilmpjes en een hoop frustratie te besparen, kun je mij vragen om jouw emailmarketing op te zetten en te koppelen met jouw website. Profiteer van mijn kennis en wordt enthousiast over de eindeloze mogelijkheden van email. 

We bekijken samen de klantreis van jouw ideale klant, optimaliseren de website en richten Mailblue in. We tillen jouw bedrijf samen naar een hoger niveau! 

Onze vereniging draait geheel op vrijwilligers en is groeiende. Anneke heeft ons geholpen om de binding met de leden te vergroten door een nieuwsbrief op te zetten en een aantal zaken te automatiseren. Denk aan inschrijving nieuwe leden, organisatie van activiteiten, contacten met sponsoren enz. 

Hierdoor kunnen onze vrijwilligers zich bezig houden met andere zaken door vereniging en professionaliseert de club. Anneke pakt zaken accuraat op en denkt echt mee in het belang van de vereniging en de leden. Super fijne samenwerking! 

Picture of Communicatie commissie

Communicatie commissie

Paardensportvereniging de Trouwe Kameraden

Wat kan ik voor jou betekenen?

Emailmarketing op een rij

Online kennismaken

Plan vrijblijvend een gesprek en leg jouw online vraagstuk aan mij voor. We bespreken samen de mogelijkheden en kosten.

1-op-1 sparren

Niet lullen, maar knallen! We zien elkaar een aantal keer live of online op afgesproken tijdstippen conform de gemaakte planning.

24 / 5 support

Uiteraard ben ik er voor je tijdens het gehele traject. Een mentor die jou onvoorwaardelijk steunt, begeleidt en adviseert.

Zij gingen jou al voor

Toppers die durfden te investeren

Sabine Timman | SAB Media

Resultaat: een website met volledige webshop, e-learning en geautomatiseerde emailmarketing.

Rianne Allard | Tekenworkouts

Resultaat: een prachtige website met webshop en geautomatiseerde emailmarketing.

PSV de Trouwe Kameraden

Resultaat: uitgebreide website met webshop en geautomatiseerde emailmarketing

Praktische zaken

Inhoud programma en investering

Gedurende een bepaalde periode zien we elkaar een aantal keer live of online. Dit is geheel afhankelijk van de grootte van het project. Wel doorlopen we altijd de volgende 3 fases en tussendoor ga je thuis aan de slag. Maak hier tijd voor vrij. 

Fase 1 | Kennismaken en inventariseren

Een goede voorbereiding is de sleutel! Tijdens onze vrijblijvende kennismaking inventariseer ik jouw wensen en stellen we een lijst van werkzaamheden op. Ook bespreken we wat jij wilt uitbesteden en eventueel zelf wilt doen.  

Dit gesprek werk ik netjes uit en je ontvangt een prijsopgave voor het project. Zo weten we beide vooraf waar we aan toe zijn. 

Fase 2 | Aan de slag!

Emailmarketing goed opzetten kost even wat inspanning. Daarom plannen we een livedag. Hierin brengen we de klantreis in kaart van jouw ideale klant. Dit vormt de steunpilaar voor de inhoud van de landingspagina’s, inschrijfformulieren, emails, gratis weggever, funnels enz. 

Na afloop van de live dag gaan we aan de slag om Mailblue in te richten, optimaliseren van de website en content maken. Tussendoor hebben we regelmatig contact om de voortgang te monitoren. 

Fase 3 | Puntjes op de i

We plannen nog een afspraak en gaan samen de gehele klantreis doorlopen. Werkt alles naar behoren? Weet je alles te vinden in Mailblue? Moeten er nog zaken aangepast worden? 

Uiteindelijk staat er een stevige fundering van jouw emailmarketing en kun je vanuit daar verder gaan bouwen aan jouw klantrelaties en het verhogen van jouw omzet. Bijvoorbeeld door een online training toe te voegen of meer bezoekers naar jouw website. 

Investering voor jou

Met emailmarketing investeer je optimaal in jezelf en in je bedrijf. Je bouwt een fundering die jou meer klanten en omzet op gaat leveren en past bij jouw doelgroep. Je leert zelf werken met Mailblue en je kunt je online activiteiten zelf succesvol verder uitbouwen. Of laat het los en laat je door mij ontzorgen.  

De investering voor emailmarketing is geheel projectafhankelijk. Daarom geef ik alleen een prijsindicatie af na het inventarisatietraject. 

Als content creator zocht ik iemand om mee samen te werken en die websites voor mijn klanten kan maken. Met Anneke had ik direct een klik en nadat ze eerst mijn eigen website professioneel op de schop heeft gegooid, heeft ze daarna ook verschillende websites voor klanten aangepakt. Anneke blinkt uit in haar goede voorbereiding, communicatieve vaardigheden en creatieve oplossingen. Ze reageert altijd heel snel en problemen lost ze gelijk op. Bovendien maakt ze het design van de website passend bij de uitstraling van een bedrijf en de rest van de uitingen. Kortom een echte aanrader om mee samen te werken!

Picture of Sabine Timman

Sabine Timman

Content Creator

Heb je nog vragen?

Vragen & antwoorden

Misschien twijfel je nog en heb je vragen. Je mag altijd vrijblijvend een gesprek aanvragen om jouw vragen te stellen. Of kijk eens hieronder. Misschien staat jouw vraag er al tussen? 

Ja! Mailblue is erg makkelijk te integreren op jouw website. Wel is het makkelijk als je jouw website zelf beheert of kunt schakelen met jouw webbouwer. 

Denk aan het aanmaken van landingspagina’s en het integreren van inschrijfformulieren. 

Geen probleem. Ik kan dit volledig voor je uit handen nemen. Jij levert de input en ik zorg ervoor dat het online komt. 

Geen probleem! Sterker nog, misschien wel heel fijn. Zo kunnen we echt vanaf scratch beginnen. Beide dingen komen tijdens het traject aan de orde en kunnen we samen in orde maken.  

Dat is helemaal afhankelijk van hoe breed je emailmarketing in wilt gaan zetten. Wil je jouw klanten alleen maar 1x in de maand een nieuwsbrief gaan sturen of ga je voor een webshop met automatische emails na bijvoorbeeld het afrekenen? 

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.