Website Strategie Training

Website binnen de hippische branche laten maken?

Ga galopperend van start met jouw website binnen de de paardenwereld!

Waarom AVE Webdesign?

Kennis van de hippische sector

Een carrière in de subtop dressuur, voorzitter paardensportvereniging en op en top paardenmens.

Referenties van professionals in de branche

Groot netwerk binnen verschillende takken van sport die bekend zijn met mijn werkwijze.

Professioneel maatwerk en betaalbaar.

Niet alleen een website opleveren, maar deze ook samen up to date houden.

Ben je fout gereden in jouw online springparcours? Of zou je dolgraag op subtopniveau willen presteren, maar heeft jouw website het uiterlijk van een B proef? Wil je zelf een website op leren leiden?

Word je blij van een een professionele website, maar ontbreekt het aan tijd en zin om zelf aan te slag te gaan?

Online zichtbaarheid is tegenwoordig essentieel voor een bedrijf, hoe groot of klein je ook bent. Juist, een website maakt hier deel van uit. Toch zie ik in de praktijk dat veel ondernemers ‘gefrustreerd zijn’ als het over hun website gaat. De zoektocht naar het juiste systeem, de teksten, goede foto’s en vooral het bouwen van een website kost veel tijd, geld en energie. De meeste ondernemers beginnen er daarom niet eens aan en laten zodoende vele mogelijkheden liggen. 

En dat is jammer, wat wist je dat je jouw website prima en betaalbaar kunt uitbesteden en toch zelf de regie kunt houden? 

Mooie woorden

"Anneke is zeer klantgericht, biedt snelle en prettige service en bouwt professionele, aansprekende websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Anneke is professioneel, enthousiast en denkt goed mee. Ik ben zeer tevreden over de website die ze voor mij gemaakt heeft (sporthorsemanager.com) en over de samenwerking."
Gisella Bartels - Bartels Horse and Health Instituut
"AVE webdesign met Anneke van Engelen heeft voor ons een zeer mooi, overzichtelijk en heel eenvoudig werkende website gebouwd. Zonder veel concessies heeft ze precies het idee weten weer te geven die wij vooraf voor ogen hadden. Met oog voor detail en haar meedenkende instelling zijn we zeer tevreden. Maar ook zeker haar goede zorg betreffende de "after sales" vinden wij heel goed. Als we in een paar woorden onze mening zouden moeten samenvatten zouden het deze zijn: professioneel, vakbekwaam, prettig en voortvarend!"
Erwin Samuels - IPS Horse Group
"Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs."
Eefje van Griensven - VGGO

De voordelen van je website uitbesteden

De nadelen van zelf bouwen

Het proces

Een website maken is meer dan kleuren uitzoeken, foto’s googlen en een paar teksten uittypen. Vergelijk het met het bouwen van een huis. Je kijkt wat je mooi vind, welke ruimtes het moet krijgen, hoe dat de indeling wordt enz. enz. Je maakt een bouwtekening, stort de fundering en dan pas ga je daadwerkelijk bouwen. Een website is daarom ook niet binnen enkele dagen klaar.

Nieuwsgierig wat het gehele proces inhoud? Ik vertel het je graag.

Elk website is uniek. Ons traject samen daarom ook.

Hippische website

maatwerk
  • Vrijblijvende kennismaking
  • Uitgebreide inventarisatie
  • Gedetailleerde prijsopgave
  • Duidelijke tijdsplanning
  • Live meekijken tijdens het bouwen
  • Tussentijdse teamsmeetingen
  • Onderhoud door AVE of jouzelf

Klaar om galopperend van start te gaan?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem. 

Gratis Guidebook

Ontdek 15 fouten op een zakelijke website die jou omzet en klanten kosten

Dit guidebook onthult 15 veelgemaakte fouten op websites en ik laat je meteen zien hoe dat je ze oplost.