Inspiratie

Graag deel ik inspiratie, tips en tools om meer uit jouw website te kunnen halen

Ik ben verliefd op het leren van nieuwe dingen. Door het lezen van boeken, volgen van cursussen en het uitproberen van nieuwe software maak ik mezelf en mijn bedrijf elke dag een klein beetje beter.  Graag deel ik met jou op deze pagina waardevolle inzichten en zaken waar ik achter sta, zoals een boek, software of cursus. Sommige linkjes zijn affiliate linkjes.  

Waar wil je meer over weten? 

hulp met bepalen van doelen voor een website

Boeken

Webdesign | Van concept tot realisatie door Hedwyg van Groenendaal

Dit boek biedt een duidelijke leidraad om een website te ontwikkelen, realiseren en onderhouden. Het is een praktisch boek met vele voorbeelden, praktijktips en bijdragen van diverse experts.  Of dat je nu zelf een website gaat maken of door een ander. 

Bekijk boek: Webdesign- Van concept tot realisatie

De Online Marketing Tornado | IMU

“Een belachelijk compleet en no-nonsense stappenplan voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet” 

Een heerlijk praktisch geschreven boek over online ondernemen en daadwerkelijk geld verdienen. 

Bekijk boek: De Online Marketing Tornado

Software

Video Software | Magix Video Deluxe 

Dit programma gebruik ik om de video’s van Hercules Horse Training te editen. Het biedt beeld- en geluidverbeteringsopties en een breed scala aan effecten, waaronder intro’s, outro’s, titels en overgangen. Volledige 4K- en 360°-videoondersteuning maakt werk van de hoogste kwaliteit mogelijk.

Aanrader!

Bekijk software: Magix Video Deluxe

WordPress software | Elementor  

Elementor is een drag and drop builder, wat betekent dat je een website kunt bouwen in WordPress zonder code. De plugin is gratis te downloaden, maar de Pro versie biedt eindeloze mogelijkheden. Door Elementor te gebruiken, hoef je maar één plugin te gebruiken voor het bouwen. 

Bekijk software: Elementor

Ook online van start?

Stuur me vrijblijvend een mailtje of berichtje. Of pak de telefoon, helemaal gezellig! Ik luister graag naar jouw online probleem.