Even bellen?

1 op 1 traject

Leer zelf je website bouwen en onderhouden

Ga vliegend online van start

Waarom zelf je website leren maken?

Je hebt online plannen. Grootse plannen. Een website die perfect jouw bedrijf weergeeft. Of een webshop met producten die zorgvuldig door jou zijn gemaakt of ingekocht. Misschien een blog waarin jij jouw verhaal vertelt.

Het heeft allemaal één ding gemeen: een goed doordachte website.

Waarom zou je het moeilijk maken? Waarom moet je afhankelijk zijn van een webbouwer? Bespaar jezelf urenlang filmpjes kijken op youtube of het lezen van onduidelijke handleidingen. Bespaar jezelf energie en tijd. Investeer in een 1-op-1 waarbij wij samen jouw website opzetten èn bouwen.

Dit traject is ideaal voor jou als je...

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden

Ik houd me fulltime bezig met het ontwerpen, bouwen en verbeteren van WordPress websites. Sterker nog, ik heb mezelf laten scholen bij het College of Multimedia, dè vakopleiding voor webbouwers. Uiteindelijk heb ik een methode ontwikkeld die voor een goed doordachte en mooie website zorgt. 

Dit kan ik jou ook leren. Samen bereiden we de inhoud van de website tot in de puntjes voor. Om daarna met elkaar de website te bouwen en online te zetten. Een website die impact heeft, de juiste doelgroep aanspreekt, veilig en goed werkt en lang meegaat. Dat is professionele kwaliteit. Persoonlijke aandacht maakt het verschil. 

Investeer in jezelf 

Om jou talloze Youtube filmpjes en een hoop frustratie te besparen omdat je het niet voor elkaar krijgt, adviseer ik mijn 1-op-1 traject. Dit is speciaal door mij ontwikkeld om jou gegarandeerd online plezier op te leveren. Profiteer van mijn kennis en wordt enthousiast over je eigen website. 

Met dit traject leer ik je niet alleen professioneel een website te maken. We bekijken ook de ideale online reis van jouw klant en spelen hier op in. We tillen jouw website samen naar een hoger niveau! 

In 2022 besloot ik Anneke te vragen om mijn website met webshop mee op te richten. Dit was voor mij een grote stap. Het leek me erg leuk en fijn om zelf mee te kijken zodat ik er zelf ook wat aan kon doen waar nodig. Echt een 1 op 1 dienst. Ik ben daarom een aantal keer bij Anneke op kantoor geweest zodat we samen konden zitten. Anneke legde alles uit in duidelijke taal. Ik kon telkens met huiswerk naar huis. 

Door de fijne en duidelijk uitleg kon ik thuis goed vooruit. Maar ook als het dan niet helemaal lukte of ik had vragen kon ik haar zo bellen of mailen. Ze reageerde snel  en dan was het zo weer opgelost (ook in het weekend!). 

Uiteindelijk hebben we samen een hele mooie website gemaakt waar ik nog steeds mega blij mee ben, maar alle credits gaan naar Anneke, dit was nooit gelukt zonder haar. En ik weet dat als ik ooit ergens tegenaan loop, ik Anneke zo weer om hulp kan vragen en dat we er samen uitkomen! 

Roos Rokven

Roos Rokven

EQRoos

Wat krijg je allemaal?

Het 1-op-1 traject op een rij

Online intake

Plan vrijblijvend een gesprek en leg jouw online vraagstuk aan mij voor. Ik vertel eerlijk of dat het traject passend voor jou is.

3 live dagdelen

Niet lullen, maar knallen! We zien elkaar 3 keer live op afgesproken tijdstippen binnen een periode van 6 weken.

24 / 5 support

Uiteraard ben ik er voor je tijdens het gehele traject. Een mentor die jou onvoorwaardelijk steunt, begeleidt en adviseert.

Zij gingen jou al voor

Toppers die durfden te investeren

Roos Rokven | EQRoos

Resultaat: een website met volledige webshop en portfolio

Ilse Leijtens | De Viltschuur

Resultaat: een prachtige website met diensten en workshops

Eefje & Karel | VGGO

Resultaat: uitgebreide website met portfolio en webshop

Praktische zaken

Inhoud programma en investering

Gedurende een periode van 6 weken zien we elkaar 3 keer live. We doorlopen 3 fases en tussendoor ga je thuis aan de slag. Maak hier tijd voor vrij. 

Fase 1 | Voorbereiden

Een goede voorbereiding is de sleutel! Als je vooraf nadenkt over de inhoud van de website en jouw ideale bezoeker, gaat het bouwen van een website 3x zo snel. Daarom krijg je voordat we elkaar de eerste keer zien huiswerk op: websites bekijken en nadenken over wat jij met jouw website wilt bereiken. 

Tijdens de livedag gaan we het hebben over doelen, de ideale klant en de klantreis. En natuurlijk krijg je huiswerk mee voor de tweede livedag. 

Fase 2 | Aan de slag!

Tussen de livedagen heb je nagedacht over de taken die de websitebezoeker uit kan voeren en de inhoudelijke informatie. Daarom kunnen we echt aan de slag tijdens de tweede livedag! Domeinnaam, hosting, WordPress installeren, we doen het samen.

Aan het einde van deze livedag staat het frame van jouw website en ga je thuis verder met het ontwerpen van de verschillende pagina’s.   

Fase 3 | Puntjes op de i

Omdat je thuis de indeling van de pagina’s al uitgewerkt hebt, gaan we vlammen tijdens deze derde dag! We bouwen alle noodzakelijke pagina’s op voor het live gaan en zorgen dat alles werkt. 

Je leert alles over het optimaliseren van afbeeldingen, teksten en we zorgen ervoor dat Google jouw website makkelijk gaat vinden. Kortom, jouw website is na deze dag ready to rumble! 

Investering voor jou

Met dit 1-op-1 traject investeer je optimaal in jezelf en in je bedrijf. Je maakt een website waar de meerwaarde vanaf spat en die past bij jouw doelgroep. Je hebt volledige controle en je kunt je online business zelf succesvol verder uitbouwen. 

De investering voor jou in dit waardevolle programma is €1.997 euro excl. btw.

“Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.”

Eefje van Griensven

Eefje van Griensven

Fotografe en eigenaar VGGO

Heb je nog vragen?

Vragen & antwoorden

Misschien twijfel je nog en heb je vragen. Je mag altijd vrijblijvend een gesprek inplannen om jouw vragen te stellen. Of kijk eens hieronder. Misschien staat jouw vraag er al tussen? 

Ja! We beginnen vanaf scratch af aan, dus helemaal opnieuw. Ideaal als je schoon schip wilt maken. Natuurlijk kun je goede elementen van je huidige website behouden, zoals afbeeldingen en teksten. 

Het hebben van een logo is erg makkelijk. Dan hebben we een startpunt voor jouw huisstijl. Maar heb je dit niet, ook dan kunnen we van start. Dan ontwerpen we samen een logo en huisstijl. 

Wil je het professioneel aanpakken? Dan kan ik je topper Karel van Griensven van VGGO aanraden. Hij ontwerpt logo’s en huisstijlen die compleet afgestemd zijn op jouw visie en missie. Een eenmalige investering waar je heel lang plezier van gaat hebben! 

Mensen zijn visueel ingesteld. Goede, professionele foto’s maken daadwerkelijk het verschil op een website. Mocht je geen foto’s beschikbaar hebben, dan kunnen we gebruik maken van stockfoto’s. Maar dit maakt jouw website veel minder persoonlijk. 

Eventueel kunnen we aan de start van het 1-op-1 traject een businessshoot plannen met Eefje van Griensven van VGGO of Sabine Timman van SAB Media. 

Zij maken prachtige foto’s die geheel afgestemd zijn op jouw bedrijf en de website. Uiteraard mag je ook zelf foto’s regelen. Ik raad goede, professionele foto’s altijd aan. 

Geen probleem. Je hoeft geen code te schrijven of lastige dingen in het Engels te lezen. Alle software waarmee we werken is in het Nederlands en ik leg het je stap voor stap uit. 

Uit ervaring weet ik dat ook mensen die minder handig zijn met computers uiteindelijk zelf met hun website kunnen werken. 

Geen probleem! Sterker nog, misschien wel heel fijn. Zo kunnen we echt vanaf scratch beginnen. Beide dingen komen tijdens het traject aan bod en maken we samen in orde. 

Dit is ongeveer 6 tot 10 uur per week als je alle huiswerkopdrachten volledig uitwerkt. Maar uiteraard ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Hoe beter jij jezelf thuis voorbereid, hoe meer we uit de livedagen kunnen halen. 

WIL JIJ OOK BAAS WORDEN OVER JOUW EIGEN WEBSITE?

Investeer in jezelf en maak online een vliegende start met jouw bedrijf!