Even bellen?

Een kant & klare website betekent weinig zorgen

Betaalbaar, zonder gedoe en snel online?

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Persoonlijk of online. Graag kijk ik samen met jou of dat een kant & klare website voldoet aan jouw eisen.

Templates

Je maakt een keuze uit verschillende templates (voorbeeldwebsites). Weinig nadenken en kiezen wat je mooi vind.

Exclusieve service

Exclusieve service

Op service doe ik geen concessies. Tijdens het bouwen kijk je mee en ook na oplevering sta ik voor je klaar.

Doordacht design

De templates zijn doordacht en gebaseerd op wetenschappelijke, psychologische inzichten.

Eenvoudig te onderhouden

Na oplevering kan jij zelf eenvoudig aanpassingen doen aan de website. Dat wat je aanpast, zie je meteen online.

Betaalbaar

Betaalbaar

Minder uren en minder overleg betekent scherpere tarieven. Daardoor is een kant&klare website een prima alternatief.

Niet elke klant wilt alles tot in de detail uit moeten denken...

Online zichtbaarheid kan je als ondernemer op verschillende manieren invullen. Aanwezig zijn op social media is vaak een eerste stap. Vaak volgt dan de onvermijdelijke vraag, heb je ook een website? Niet iedere ondernemer wilt dagelijks bezig zijn met een website, of tijd, geld en energie steken in een uitgebreide website.  

Een ‘kant & klare’ website is dan vaak een prima alternatief. Deze bouw ik op dezelfde manier als een maatwerk website, alleen dan op basis van een template. Een template is al helemaal uitgedacht qua ontwerp en design, wat behoorlijk scheelt in tijd. En dus in kosten. Een template kan geheel aangepast worden naar jouw huisstijl en voorzien worden van jouw foto’s en teksten. 

Nieuwsgierig? Bekijk de verschillende voorbeelden en neem contact met mij op als je iets ziet wat jou aanspreekt. 

Anneke heeft voor mijn praktijk een mooie website gemaakt. Ze heeft de tijd genomen om goed te luisteren naar mijn wensen en deze vervolgens vertaald in een mooie, overzichtelijke website. Het is fijn dat je haar altijd je vragen kunt stellen over de website en indien nodig helpt ze met het aanpassen van de site. De site is erg gebruiksvriendelijk, wat maakt dat je (eenvoudige) aanpassingen zelf kunt doen
Willemien Jobsen
Anneke is een enthousiaste en pro-actieve partner voor ons! Niet alleen heeft ze onze eigen website helemaal naar onze wens gebouwd, ook bouwt ze met regelmaat toffe websites voor onze klanten. Anneke draagt daarbij veel vernieuwende ideeën aan, ze is creatief en ze schakelt snel. Ik vind het erg prettig om met Anneke samen te werken en ik raad haar met volle overtuiging aan wanneer je op zoek bent naar een professionele en originele website, voor een betaalbare prijs.
Eefje van Griensven
Anneke is zeer klantgericht, biedt snelle en prettige service en bouwt professionele, aansprekende websites die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Anneke is professioneel, enthousiast en denkt goed mee. Ik ben zeer tevreden over de website die ze voor mij gemaakt heeft (sporthorsemanager.com) en over de samenwerking.
Gisella Bartels

Template 1 | Koffiebar

Met een kant & klare website spaar je tijd en kosten uit. Je bespaart niet op service. Daar doe ik geen concessies op.

De aanpak, uitvoering en betrokkenheid van Anneke heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Toen ik de website voor het eerst zag, zag ik meteen dat ze volledig heeft mee gedacht en zich heeft verdiept in wat er voor –een haar onbekend vakgebied- nodig was om mijn bedrijf optimaal te profileren.

Erica Tijssen

Erica Tijssen

Kant & klare website

Mijn werkwijze levert tevreden klanten op. Daarom 60 dagen garantie na live gang van de website.

Veel gestelde vragen

Dit is grotendeels afhankelijk van de afspraken die we samen maken. Een website is meer dan iets online zetten. Het ontwerp is al beschikbaar, dus dat scheelt zeker in tijd. Wel moeten we nadenken over de onderdelen en opbouw, foto’s en teksten. Hierover maken we vooraf goede afspraken en een tijdsplanning. Laat je professionele foto’s maken en laat je de teksten schrijven of ga je dit zelf doen? Dit heeft allemaal invloed op de voortgang van de website. 

Voor een website op basis van een template geldt een prijsindicatie van € 400,00 tot € 650,00. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal pagina’s, de opties en wie wat doet in het proces. Natuurlijk mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor een prijsopgave.  

Nee, je zit na oplevering niet vast aan AVE Webdesign. Ook ontvang je geen schimmige facturen achteraf. De domeinnaam en het hostingpakket sluit ik af op naam van de klant en is daarmee ook jouw eigendom. Wederzijds vertrouwen staat bij mij namelijk hoog in het vaandel. 

Kant & klare website